Amerikansk oksespidsbryst

Vores amerikanske oksespidsbryst er en steg, som efter langtidsstegning giver et mørt og smagfuldt stykke kød.

  • Scale Created with Sketch. 800-1000 gram
169,-135,20
Produktbeskrivelse

Oksespidsbryst er én af de typer kød, der har en længere tilberedningstid, men til gengæld kvitterer det med mørhed og en smørblød konsistens, hvis man følger den rette tilberedningsanvisning. Tilberedningstiden er tre timer, men slutresultatet er hele ventetiden værd. Oksespidsbrystets fedmarmorering gør, at smagen er mere intens end ved andre mere magre stege. Fedtmarmoreringen og den forholdsvis lange tilberedningstid bidrager sammen til stegens mørhed.

Ved den korrekte tilberedning giver kødet en god sky, hvoraf du kan lave en sovs, man kun vil have mere af.

Kødet leveres klar til tilberedning og skal blot drysses med flage- eller groft salt.

Flammens amerikanske oksespidsbryst er modnet i minimum 16 dage ved 0 grader.

Vælger du at lægge lige netop denne steg i din indkøbskurv, skærer vi stegen ud til dig og pakker den omhyggeligt dagen før din ønskede leveringsdato.

Tilberedningstid: 4 timer.

Produktets holdbarhed ved levering: 7 dage.

Kødet kan fryses.

Varedeklaration: 100 % amerikansk oksespidsbryst.