Black Angus okseblomme

Black Angus okseblomme er én af Flammens specialudskæringer, krydret med Flammens pebermix.

  • Scale Created with Sketch. 800-1000 gram
159,-127,20
Produktbeskrivelse

Flammens Black Angus okseblomme er ligesom Hot’n’roasted Black Angus én af de udskæringer, som Flemming Sunddal har udviklet, hvorfor denne steg er en specialitet.

Selve udskæringen er en forretningshemmelighed, men vi kan fortælle så meget, at du her får et lækkert stykke oksekød med en fin mørkerød farve, som i konsistensen minder mest om en afpudset oksefilet. Vi har derudover krydret kødet med Flammens pebermix. Denne pebermix blev i 2009 udviklet af stifterne og ejerne af Restaurant Flammen, familien Rosenfeldt Sunddal. En nøje sammensætning af de forskellige krydderier har bidraget til en krydderiblanding, der ifølge ejerfamilien passer perfekt til Black Angus okseblomme.

Flammens Black Angus okseblomme er modnet i minimum 16 dage ved 0 grader.

Vælger du at lægge lige netop denne steg i din indkøbskurv, skærer vi stegen ud, krydrer den og pakker den omhyggeligt dagen før din ønskede leveringsdato.

Tilberedningstid: 2 timer. I tilberedningsvejledningen beskrives det, hvordan du kan reducere tiden til 1 time.

Allergener: Sennep, selleri.

Produktets holdbarhed ved levering: 7 dage.

Kødet kan fryses.

Varedeklaration: 98 % Black Angus oksekød, pebermix (peber, salt, paprika, sennepsfrø, løg, koriander, cayennepeber, selleri, andre krydderier), antiklumpningsmiddel (E535).