Flammens argentinerpølser

Opskriften på disse grovhakkede pølser er udsprunget fra en lokal landsby i Argentina. De krydrede pølser er lavet af svinekød.

  • Scale Created with Sketch. 500 gram
79,-63,20
Produktbeskrivelse

Flammens argentinerpølser er lavet på en helt speciel opskrift, som Flemming Sunddal fik tilbage i 1990’erne, hvor familien besøgte en lille landsby i Argentina. Opskriften tog de med hjem til Fole i Sønderjylland, hvor Flemming videreudviklede på denne og lavede de første Flammens argentinerpølser, som siden da er blevet et hit blandt mange af gæsterne hos Restaurant Flammen.

De grovhakkede argentinerpølser er lavet på svinekød og tilsat krydderier.

Flammens argentinerpølser skal tilberedes cirka 15 minutter på grillen.

Der er i denne pakke cirka 17 pølser.

Produktets holdbarhed ved levering: 8 dage.

Pølserne kan fryses.

Varedeklaration: Svinekød (69 %), spæk, vand, salt, dextrose, krydderier (peber, spidskommen, hvidløg), konservering (E250). Stoppet i lammetarm. Kogt og røget over bøgeflis. Pakket i beskyttet atmosfære.