Historien om Restaurant Flammen

Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 11 restauranter i Danmark.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Sønderjylland, hvor idéen hertil opstod i 1996. Idéen til konceptet startede op lidt tilfældigt på den familieejede kro, Fole Høkerkro.

Kroen ligger placeret ovenpå en gammel købmandsforretning og var oprindeligt hjemsted for vinsmagninger og småretter hertil. Interessen til vinsmagningerne skulle vise sig at være større, end familien selv havde forventet, og der måtte udvides og i samme ombæring gøre kroen til en reel spiserestaurant.

I forbindelse med skiftet til en rigtig restaurant var familien velvidende om, at de ville drive en lidt anderledes restaurant - nemlig en restaurant med en stor grillbuffet, hvor alle gæster kunne få tilgodeset deres ønsker og blive mætte!

Stærke værdier

I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro, hvor en stor grillbuffet med mad fra gode råvarer og visionen om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.

 

Find en restaurant

Se denne side på English (UK)