Hot’n’roasted Black Angus

Stegen der er mør og stærkt krydret med en intens smagsoplevelse.

  • Scale Created with Sketch. 800-1000 gram
179,-143,20
Produktbeskrivelse

Her kan du forvente et stykke oksekød med en stærk marinade, som giver en eksplosion af smagsoplevelser.

Opskriften på denne marinade er omhyggeligt lavet af familien Rosenfeldt Sunddal for nogle år tilbage. Men gæsterne i restauranterne har også været med til at teste marinaden. I starten var marinaden ikke så stærk, som den er i dag, men gæsterne ønskede, at den skulle have en endnu kraftigere smag, hvorefter den fik fuld power.

Flammens Hot’n’roasted Black Angus er ligesom Black Angus okseblomme én af de udskæringer, som Flemming Sunddal har udviklet, hvorfor denne steg er en specialitet.  

Selve udskæringen er en forretningshemmelighed, men vi kan afsløre, at du her får et lækkert stykke oksekød med en fin mørkerød farve, som i konsistensen minder mest om en afpudset oksefilet.

Flammens Hot’n’roasted Black Angus er modnet i minimum 16 dage ved 0 grader.

Vælger du at lægge lige netop denne steg i din indkøbskurv, skærer vi stegen ud, giver den en god gang hot’n’roasted marinade og pakker den omhyggeligt dagen før din ønskede leveringsdato.

Tilberedningstid: 2 timer. I tilberedningsvejledningen beskrives det, hvordan du kan reducere tiden til 1 time.

Allergener: Sennep, selleri.

Produktets holdbarhed ved levering: 7 dage.

Kødet kan fryses.

Varedeklaration kød: 100 % oksekød af Black Angus.

Varedeklaration marinade: Farin (sukker, rørsukkersirup), sambal oelek (chili, salt, surhedsregulering (eddikesyre), konservering (E202)), ketchup (tomatpuré (tomatpasta, vand), vand, sukker, eddike, fortykning (mod. stivelse), salt, krydderibld., konservering (E202, E211), paprika), sennep (vand, formalede sennepsfrø, eddike, salt), pebermix (peber, salt, paprika, sennepsfrø, løg, koriander, cayennepeber, selleri, andre krydderier), salt, cayennepeber.