Hvad er Flammen HomeMade

Flammen HomeMade er stedet, hvor du kan bestille Restaurant Flammens kendte kødspecialiteter.

Kødet bliver leveret ferskt. Du skal derfor finde din indre grillmester frem og selv tilberede kødet på din grill.

Dagen før din ønskede leveringsdato går vi i gang med at udskære dit kød, krydre det og pakke det omhyggeligt til dig.

Bestem selv hvornår du ønsker din levering

Bestil senest søndag og få leveret onsdag.

Bestil senest tirsdag og få leveret fredag.

Når du har lagt dit kød i indkøbskurven og er klar til check ud, beder vi dig indtaste din ønskede leveringsdato. Her vil du kunne se, hvornår det er muligt, at du kan modtage din ordre. Dette afhænger af vores kapacitet, hvor det er vores fornemste opgave at sikre, at vi altid kan levere frisk kød, som vi udskærer, krydrer og pakker til dig dagen før din ønskede leveringsdato.

Pakning, forsendelse og fragt:

Kødet bliver vakuumpakket for at bevare den gode kvalitet. Herefter pakker vi det ned i flamingokasser sammen med is, for at sikre, at det holder sig køligt hele vejen fra os og hjem til dig.

Så snart vi har pakket det omhyggeligt ned til dig, kontakter vi posten, som sørger for at fragte det hjem til dig.

Pakken stilles foran din hoveddør, såfremt du ikke har angivet andre ønsker under bestillingen.

Køber du for over 499 kr., betaler vi fragten. Er ordrebeløbet under 500 kr., er fragtprisen 69 kr.

Vi sender til hele Danmark på nær Bornholm.

Tilberedning:

Kødet leveres ferskt, og du skal selv tilberede det på grillen. Men vi hjælper dig godt på vej og vedlægger en udførlig tilberedningsvejledning, som du bør følge for at sikre, at du tilbereder kødet, som du er vant til at opleve det, når du besøger en af vores restauranter.

For at følge vores anvisninger når du tilbereder kødet, er det vigtigt, at du har et stegetermometer.

Opskrifterne er udarbejdet med henblik på, at du tilbereder kødet på grillen, men du kan også tilberede det i ovnen, hvis du hellere vil det.