Restaurant Flammen i Aarhus

Baggrunden for Restaurant Flammen Aarhus startede i den lille by Fole i Sønderjylland, hvor den familieejede kro havde stor succes med, at tilbyde store buffeter. Det blev hurtigt en succes, og folk valfartede til restauranten, ikke mindst på grund af de overdådige grillbuffeter.

Familien bag Fole Høkerkro blev hurtigt klar over, at der var rig mulighed for, at åbne flere restauranter, hvor temaet på samme måde var baseret på en storslået buffet, hvor man kan få alt hvad man næsten måtte ønske sig. Dette blev således grundlaget for en kæde af restauranter, spredt i provinsen, blandt andre Restaurant Flammen Aarhus.

Da Restaurant Flammen Aarhus slog dørene op i sommeren 2012, var det præcist det samme koncept, som i første omgang havde været nøglen til restaurant buffetens store succes. Råvarerne som blev anvendt på restauranten skulle være i første klasse, og samtidigt skulle maden i buffeten altid være veltilberedt.

Restaurant Flammen Aarhus har da også indtil nu været mindst lige så stor en succes, som de andre Flammer. Buffeten har ikke stået urørt i mange minutter, og Aarhus har allerede taget Restaurant Flammen og dens bugnende buffet til sig med åbne arme.

Med en beliggenhed midt i hjertet af Aarhus, er der masser af muligheder for, at kombinere et måltid på Restaurant Flammen Aarhus’ buffet, med en gåtur i byen, hvor der er massevis af flotte seværdigheder, at se. Restaurant Flammen Aarhus ligger i gå afstand fra både aRos, Bruuns Galleri samt mange andre spændende lokaliteter.

Vi glæder os til, at servere velsmagende mad til dig og dine venner på Restaurant Flammen Aarhus. Vores store buffet er åben alle ugens dage.

Velbekomme,

Med venlig hilsen Restaurant Flammen Aarhus.