Restaurant Flammen i Odense

Da det i efteråret 2011 blev Odenses tur til, at nyde velsmagende mad på Restaurant Flammen, blev restauranten hurtigt et både velbesøgt og velomtalt spisested i byen. Konceptet om en overdådig buffet, hvor det næsten kun er fantasien, der sætter grænser, har indtil nu vist sig som en ren vinder, ikke mindst på Restaurant Flammen Odense. Mange mennesker har indtil nu nydt et godt måltid fra den store buffet. Den gode stemning samt det velsmagende mad på Restaurant Flammen Odense gør, at mange mennesker sågar tager turen tilbage til buffeten, for at nyde anden omgang.

Opskriften som danner grundlaget for Restaurant Flammen Odense er, at ingen skal gå skuffede fra stedets buffet. Netop fordi buffeten spænder så bredt som den gør, vil der altid være noget at finde for enhver smag. Buffeten har mange forskellige slags retter, lige fra svinekød til salat. Således er Restaurant Flammen Odense et perfekt sted, at tage familien med hen.

Er man et større selskab, så har vi altid plads nok omkring buffeten. Vores personale står altid klar med åbne arme, og stemningen på Restaurant Flammen Odense er hyggelig.

Beliggende ganske centralt i Odense, er der rig mulighed for, at kombinere et besøg hos os på Restaurant Flammen Odense og den store buffet, med en gåtur rundt i Odenses smukke gader. Naturligvis vil ikke mindst de mange HC Andersen seværdigheder være en stor oplevelse, dog anbefaler vi ikke, at de ses på tom mave. Så slå hellere et smut forbi os på Restaurant Flammen Odense. Vores buffet skal nok mætte alle.

Vi håber at sig dig, din familie og venner omkring buffeten på Restaurant Flammen Odense.