Restaurant Flammen i Vejle

Da det i blev Vejles tur til, at nyde velsmagende mad på Restaurant Flammen Vejle, blev stedet hurtigt en succes. Den familieejede restaurant var baseret på det succesfulde spisested Fole Høkerkros koncept. Her havde man, og har stadigvæk, stor succes med, at servere velsmagende mad fra en overdådig buffet.

Friske råvarer, velsmagende kød og godt humør var tre af hovedingredienserne, når den store buffet skulle anrettes. Konceptet om den næsten overvældende buffet, har familien indtil nu spredt til hele fire forskellige store byer, blandt andet her på Restaurant Flammen Vejle.

Konceptet for Restaurant Flammen Vejle er, at buffeten altid skal kunne tilfredsstille enhver gæst. Et besøg på Restaurant Flammen Vejle skal altid være en god oplevelse, og selv de mest kræsne gæster, skal forlade buffeten med fyldte maver. Indtil nu står det lysende klart, at Restaurant Flammen Vejle og dens bugnende buffet har klaret denne opgave til topkarakter.

Den centrale beliggenhed i Vejle gør, at et måltid på Restaurant Flammen Vejle og vores store buffet, med fordel kan kombineres med en gåtur rundt i Vejles bymidte. Samtidigt kan man efter at have nydt buffeten på Restaurant Flammen Vejle, slå mave på en bænk, og nyde udsigten ud over smukke Vejle Fjord.

Når du, dine venner og / eller familie skal ud og spise næste gang, så overvej et besøg på Restaurant Flammen Kolding. Vores buffet er åben alle ugens dage, og bugner altid med lækkerier. Uanset om man er til lyst eller mørkt kød, salat eller pommes frites, så finder man altid hvad man ønsker, i Restaurant Flammen Vejles store, overdådige buffet.

Vi håber på, at du vil komme forbi Restaurant Flammen Vejle, og nyde vores buffet og gode stemning.