flamme
Sådan får du din grillbuffet til 149 kr. Klik her
close

Black Friday hos Flammen
Combined Shape Created with Sketch. Udgivet onsdag den 16. sep 2020

Leder du efter et godt tilbud til Black Friday? 

Glæd dig til et fantastisk Black Friday tilbud fra Flammen fredag den 27. november 2020. 

Er du vild med Black Friday, hvor du er vant til at befinde dig ude i byen for at finde og lede efter de vildeste og lækreste tilbud? Har du lige fra starten været en ægte Black Friday fanatiker, og vælger du altid at kickstarte din juleshopping i byens centrum eller storcenter?

Kan du ikke lade være med at glæde dig over, at du økonomisk kan passe på pengepungen, når der skal handles ind til december måned? Du elsker måske at markere Black Friday som din højt hellige fridag og elsker at gøre noget ud af hele dagen?

Glem ikke at stille sulten på en lækker Black Friday restaurant som Flammen. Du kan starte dagen med vores grillbuffet, eller du kan tjekke vores brunch og frokost buffet ud på udvalgte lokationer. Vi sørger gerne for, at du både kan få en god afslutning og god start på dagen. Foretrækker du derimod at indtage en Black Friday buffet hjemme i trygge rammer, så læs mere om vores mad ud af huset muligheder.

Vi er opmærksomme på, at vores kunder står overfor en økonomisk krævende tid, hvor du måske ønsker at værne ekstra godt om familien ved at købe de højt ønskede gaver, bage de lækreste småkager, pynte det flotteste træ, besøge de hyggeligste julemarkeder og boltre sig i sneen.

Flammen er din Black Friday restaurant, hvor vi bestræber os på at give dig den mest ultimative madoplevelse med henblik på, at du ikke behøver bruge tiden på at lave maden derhjemme. Du har således alt den tid i overskud, hvor du kan nyde kærestens, forældrenes, vennernes, venindernes eller børnenes selskab. Du skal kun bestille, så kan du herefter indtage maden fra vores Black Friday buffet med det samme. Hos os er ventetiden minimal og nydelsen af vores mad uendelig.

Flammens indholdsrige Black Friday buffet 

Forestil dig lækre og veltilberedte forretter, utallige muligheder for at sammensætte din egen yndlingssalat, saftigt og mørt kød som du selv vælger sammen med det tilbehør, som du foretrækker. Hvordan lyder det efter en lang og hård dag, hvor du har brugt din energi på at få fat i de tilbud, som du har brug for?

Med Black Friday på restaurant Flammen er der rig mulighed for at vende dagens bedste scoop over en formidabel Black Friday buffet. Her er der en masse spændende at byde på. Vi sørger for, at der i vores aftenmenu er mange muligheder for enhver smag. Du finder blandt andet:

- Minimum 3 forskellige forretter
- Minimum 50 varianter i salatbaren
- Minimum 15 forskellige slags kød
- Minimum 10 forskellige slags varmt tilbehør

Dette skaber vi til dig og dine gæster efter en lang dag på gåben gennem byens mange butikker. Du vil altid være i gode hænder, når du besøger restaurant Flammen på Black Friday, så kom endelig på besøg hos os, hvor I kan tage for jer i vores lækre og varieret buffet for at sætte det perfekte punktum på en dag med formentlig mange nye indtryk.

 

 

dansk English Deutsch
flamme
Sådan får du din grillbuffet til 149 kr. Klik her
close
icon-dismiss
25 09 2020 FLA Billeder Ny 2

Få vores grillbuffet til 149 kr. når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Gør som 104.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. (Normalpris 199 kr. / 219 kr.) Privatlivspolitik