Børn u/12 spiser for 49,- fra 1. juli - 15. august

Børn under 12 år spiser for 49,- fra 1. juli - 15. august inkl. fri softice - alle ugens dage. Børn under 4 år gratis. 

Vi er i feriehumør og har derfor lavet et ekstra godt tilbud til børnene fra 1. juli - 15. august. 

Børn under 12 år spiser nemlig vores populære brunch- og frokostanretning, All-you-can-eat ben, fritter og softice samt vores lækre grillbuffet for kun 49 kr.* inkl. fri softice. Børn under 4 år spiser selvfølgelig gratis. 

Tilbuddet gælder alle ugens dage fra 1. juli - 15. august. Det gælder for op til 4 børn pr. 1 voksen der spiser hos os.

Nyd en aften sammen med dine kære, familie og/eller venner, uden at skulle stresse over madlavning, vi sørger for at der er dækket pænt op, og selvfølgelig også opvasken. Vi har noget for enhver smag - både til børn og voksne. 

Vi har min. altid 15 forskellige slags kød, en salatbar med over 50 forskellige varianter, forretter og tilbehør. I vores varme tilbehør kan I altid finde børnenes favoritter som nuggets og pommes frites. Men det er ikke det eneste vi har. Du kan se hele menuen her.

*Tilbuddet gælder for op til 4 børn pr. 1 voksen der spiser hos os. Børn under 4 år spiser gratis. Tilbuddet gælder også til vores brunch- og frokostanretning samt mandagstilbuddet ben, fritter og softice. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!