291819429 2109679609193334 1923858027026087600 n

Kære gæst, 

Flammen på H. C. Andersens Boulevard lukker mandag d. 4. juli 2022 grundet personalemangel.

Vi henviser til Flammen på Nyropsgade 2, København V, som ligger ca. 10 minutters gang fra H. C. Andersens Boulevard

Har du spørgsmål? Så kontakt Restaurant Flammen på: 44 22 33 53

Book bord på Nyropsgadei København

Selskaber Slagelse

Flammens Restaurant i Slagelse har festlokaler til dit selskab. Vi byder på god mad og drikke samt de rigtige rammer til en hyggelig aften.

Selskaber i Slagelse

Invitér familie og venner til en hyggelig aften hos Flammen

Hos Restaurant Flammen har vi store selskabslokaler i Slagelse med plads til flere hundrede gæster ad gangen. Derfor kan vi også sørge for en god aften for dit selskab - uanset om der skal holdes julefrokost eller polterabend, om du skal fejre jubilæum, eller om du bare skal nyde en dejlig aften med venner og familie. 

Udover gode lokaler, der skaber de rigtige rammer, tilbyder vi hos Restaurant Flammen i Slagelse god mad til selskabet. Vi har nemlig en stor grillbuffet med mindst 15 slags kød, en stor salatbar og et væld af varmt tilbehør, såsom kartofler og sauce. Du kan ringe på telefon +45 44 22 33 63 for at høre mere om dine muligheder for at bruge Restaurant Flammens selskabslokaler i Slagelse. 

Er dit selskab på 16 gæster eller derunder kan du også bestille bord online.

Byd dit selskab på velsmagende mad hos Flammen

Hos Restaurant Flammen har vi en fantastisk grillbuffet med mad til enhver smag. Vi har alverdens kød, salat og tilbehør, som gæsterne har frit slag i. Det betyder, at dine gæster kan fylde tallerkenen op så mange gange, som de vil. Dermed er der skabt de bedste forudsætninger for, at maven bliver fyldt, når du bruger Flammens selskabslokaler i Slagelse.

I Restaurant Flammens buffet finder du altid:

  • Mindst tre forskellige forretter

  • Mindst 15 forskellige slags kød

  • Mindst 50 forskellige varianter i salatbaren

  • Mindst 10 slags varmt tilbehør

Du kan naturligvis også bestille et hav af drikkevarer. Se hele vores menu med både mad og drikke her

Selskabslokaler i hjertet af Slagelse midtby

Når du inviterer dit selskab på mad og drikke hos Restaurant Flammen, vil I være tæt på Slagelse Centrum, hvilket betyder, I hverken er langt fra den offentlige transport eller bylivet. Med andre ord er det utroligt let at komme til restauranten, ligesom I nemt kan holde jeres fest kørende på en af Slagelses barer, når vi lukker. 

Du kan med fordel invitere venner og familie til middag hos Restaurant Flammen i Slagelse, hvor vores selskabslokaler skaber de bedste rammer for en dejlig aften i godt selskab. Se vores priser her.

Hold arrangementet hos Flammen i Slagelse

Skal du afholde firmafest, julefrokost, konfirmation, barnedåb eller lignende arrangementer? Så er Restaurant Flammens festlokaler i Slagelse et godt sted. Vi sørger nemlig for al maden, drikkevarerne og opvartning af dine gæster. Så kan du læne dig tilbage og blot nyde en dejlig aften i selskab med dine nærmeste. Og når festen er færdig, står vi selvfølgelig for oprydningen. Ring til Flammens restaurant i Slagelse på telefon +45 44 22 33 63 i dag, og bestil et bord.

eller læs mere om Restaurant Flammen Slagelse, se menuen og book et bord lige her:

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!