Flammen TakeAway

Flammen TakeAway er til de aftener, hvor det hele bare skal være lidt hyggeligere – på den nemme måde.

takeaway bags

I vores takeaway kan du blandt andet bestille go’e ben, salat, fritter og lækre, møre og saftige stege. Du kan endda blande din helt egen TakeAway favorit-menu.

Flammen TakeAway

Du kender sikkert allerede vores koncept ude i restauranterne. Vores store grillbuffet efterlader de færreste med sultne maver. Man kan nemlig altid spise lige så meget, som man har lyst til hos os. Og med vores 15 slags kød på grillen, 10 slags varmt tilbehør og en kæmpe salatbar har vi gode muligheder for at blive mætte. Kort sagt: noget for enhver smag – og masser af det.
Selvom det er svært at lave TakeAway med samme koncept som i restauranterne, så har vi sørget for store portioner i vores TakeAway-menuer, så I bliver godt mætte derhjemme med en omgang Flammen TakeAway. Det er nemlig vigtigt for os, at I bliver mætte og tilfredse – og at I kan genkende, at kvaliteten i Flammen TakeAway er den samme som i Flammens restauranter.

Vores TakeAway menuer

Vi har længe arbejdet på at lave det helt rigtige miks af menuer og muligheder for at vælge lige præcis den menu, du trænger til i aften. Vi ved godt, at når man lige har lyst til noget bestemt, så er der bare ikke andet der dur. Derfor har vi nu også muligheden for, udover at vælge imellem alle vores menuer, at du kan mikse din helt egen personlige menu.
Du kan vælge hvilket slags kød, du vil have: skal det være Go’e ben, Black Angus Blomme, kylling eller Chicago Pork – måske endda flere slags. Du kan også vælge, hvilken slags kartofler, du vil have – om du er til Flammens Cremekartofler, timiankartofler eller pommes frites. Naturligvis sammen med vores sovser og dip. Vi har også forskellige slags salater, og så kan du tilkøbe en lækker snackkurv med chili cheese bites, løgringe og chicken fingers.
Vi håber, du finder lige præcis den sammensætning, som dine smagsløg kræver i aften.

Det skal være nemt

Nogle dage er bare mere travle end andre. Det kender vi vist alle. Og her kan man godt bruge lidt hjælp. Især når der skal laves aftensmad og energien bare ikke er der. Det er en af de grunde til, at vi nu tilbyder Flammen TakeAway. Så I kan få Flammens velkendte kvalitet – og store mængder – hjem til jer selv. Så I kan spise dem i lige præcis de omgivelser og omstændigheder, som I har lyst til. Vil I sidde i sofaen og spise, mens I ser det nyeste afsnit af jeres yndlingsserie, lave fin middag med det gode porcelæn eller bare have en helt almindelig hverdagsaften med familien, fordi det bare skal være nemt, så er der en TakeAway menu der passer perfekt ind.

Når det skal være ekstra hyggeligt

Måske er overskuddet der, men I trænger bare til det der ekstra hygge. Eller måske har I noget, I vil fejre. Hvad end årsagen er, så har vi en Flammen TakeAway menu til alle lejligheder. Også selvom I bare har lyst – uden nogen særlig lejlighed. Bare fordi. For hyggens skyld.

Sådan bestiller du takeaway

Vi har gjort vores allerbedste, for at gøre det nemt for dig at bestille en god omgang Flammen TakeAway. Alt, du skal gøre, er at gå ind på den by, du gerne vil bestille fra og vælge den menu, du har lyst til – eller blande din egen menu. Så vælger du et afhentningstidspunkt, som passer dig bedst og så kan du bare hente maden i restauranten på det tidspunkt. Medarbejderne skal nok hjælpe dig, så du kan bare slappe helt af. Og så er der kun tilbage at nyde maden og have en rigtig hyggelig aften derhjemme. Velbekomme.

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!