Få op til 25% ekstra

Gik dine medarbejdere også glip af årets julefrokost eller synes du bare, at de trænger til lidt ekstra forkælelse? 

Så kan vi glæde dig med, at du til og med den 31. december kan købe et gavekort hos os på enten 300,-, 500,- eller 1.000,- og få op til 25% ekstra værdi på beløbet. ❤️

Det vil sige, når du køber et gavekort online, der lyder på 500 kr. til Restaurant Flammen, så får du tilsendt et gavekort på en ekstra værdi af 600 kr.

(Du kan vælge imellem et digitalt, fysisk eller fysisk gavekort med gaveæske.)

Gavekort med gaveæske

Gavekort med gaveæske og indpakning sendes samlet med posten, og leveres i løbet af min. 5 hverdage fra Post Nord har modtaget det på postcentralen. Gavekortet kan anvendes i alle vores restauranter og kan købes i vores webshop eller i restauranterne i åbningstiden. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. 

Digitalt gavekort

Det digitale gavekort modtager du via mail indenfor få minutter. Vi har lavet det således, at gavekortet kan foldes pænt sammen til et lille kort, når du har printet det ud. Men du kan også blot vise gavekortet via din smartphone, når du besøger restauranterne.

OBS: Vær opmærksom på at gavekortet muligvis lander under promoveringer eller uønsket post i din mailbox.

Ønsker du et større beløb på gavekortet, f.eks. til næste firma-kom-sammen, så ring endelig til os på tlf. 4422 3356 eller skriv til os på kontakt@restaurant-flammen.dk, så
finder vi selvfølgelig en løsning på det.

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!