291819429 2109679609193334 1923858027026087600 n

Kære gæst, 

Flammen på H. C. Andersens Boulevard lukker mandag d. 4. juli 2022 grundet personalemangel.

Vi henviser til Flammen på Nyropsgade 2, København V, som ligger ca. 10 minutters gang fra H. C. Andersens Boulevard

Har du spørgsmål? Så kontakt Restaurant Flammen på: 44 22 33 53

Book bord på Nyropsgadei København

Buffet Slagelse

Flammens buffet i Slagelse er centralt beliggende i hjertet af midtbyen. Så kan du nemt komme forbi til en god aften med fantastisk mad.

Flammens buffet i Slagelse

Få stillet sulten i Flammens buffet

Hos Restaurant Flammen kan du gå på opdagelse i en stor grillbuffet med mindst 15 slags kød, en stor salatbar med frisk tilbehør, og derudover kan du vælge mellem et væld af varme retter. Med andre ord er der noget til enhver smag, og du kan med fordel invitere hele familien eller dine venner med på Restaurant Flammen. Vi står for at give dig og dit selskab en god og hyggelig aften med en masse velsmagende mad.

Klik her, og book et bord med det samme.

Gå på opdagelse i den store grillbuffet, og vælg dine favoritter

Mørt kød, frisk salat og varmt tilbehør. Restaurant Flammens buffet i Slagelse har det hele - og der er ikke noget, som du ikke må sætte tænderne i. Du har nemlig helt frit valg mellem alt det, som vores buffet byder på, og du har altså de bedste forudsætninger for at forlade restauranten med maven fuld af god mad. Restaurant Flammens buffet i Slagelse byder på:

  • Mindst tre forskellige forretter

  • Mindst 15 forskellige slags kød

  • Mindst 50 forskellige varianter i salatbaren

  • Mindst 10 slags varmt tilbehør

Lyder det som noget for dig? Du kan læse mere om menuen og buffeten hos Restaurant Flammen her.

Find rundt i buffetlabyrinten hos Flammen i Slagelse

Vores buffet i Slagelse er placeret midt i restauranten, så du ikke har langt til den lækre mad, uanset hvor du sidder. Buffetområdet består af to lange buffeter. I starten af buffeten finder du forretterne og salaten, i midten er vores brød og varme retter, hvorefter du kommer til vores populære grillbuffet. I grillbuffeten finder du både gennemstegt og rosastegt kød, så du kan få det, du foretrækker. 

Hvis munden ikke løb i vand i forvejen, så gør den det sikkert nu - men vi er ikke helt færdige.

Der er altid mindst 15 forskellige slags kød, såsom okseroast, krondyr, vildsvin og meget andet. Du kan altid spørge vores grillmestre til råds, når du vil vide mere om kødet. Og vi har naturligvis forskellige saucer, som du kan hælde over kødet for at sætte prikken over i’et. 

Spis fra en fantastisk buffet i Slagelse til en skarp pris

Lyder Restaurant Flammens buffet i Slagelse som noget for dig? Så kan du nemt og hurtigt bestille bord online. Du kan også tage et kig på de skarpe priser her. Vi tilbyder selvfølgelig også takeaway i Slagelse, hvis du gerne vil nyde den gode mad i hjemmets vante rammer.

eller læs mere om Restaurant Flammen Slagelse, se menuen og book et bord lige her:

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!