Sommerferiekampagne born49 Sommerferietilbud

BØRN SPISER TIL 49 KR. ALLE UGENS DAGE INKL. FRI SOFTICE

 

 

NYHED - BØRN U/12 ÅR SPISER TIL 49 KR. ALLE UGENS DAGE INKL. FRI SOFTICE FRA 1. JULI - 15 AUGUST.

 

 

*Læs mere

Weekendbrunch

We take good care of you

Giant grill buffet

Order your TakeAway easy online

Welcome to Flammen Glostrup

Right next to Glostrup Shoppingcenter we are opening our brand new Flammen Restaurant. Accessible location by foot, public transportation or by car with parking right behind our restaurant. If you already know our restaurants, you might imagine how our new restaurant will be decorated with antique memorabilia on the walls, dimmed lighting and areas for both a romantic date and bigger parties.

restaurant glostrup bestyrer didde nielsen
Mikkel Norup Frederiksen
Manager, Restaurant Flammen Glostrup

Address and parking

Restaurant Flammen Glostrup
Hovedvejen 114 st.,
2600 Glostrup

Opening hours

Opening hours

 • Sunday - Thursday:17.00 - 22.00
 • Friday - Saturday:17.00 - 23.00

Buffeten lukker:

 • Sunday - ThursdayKl. 21.00
 • Friday - SaturdayKl. 22.00

Phone hours

  • Sunday - Thursday: 1.00 - 8.00 p.m.
  • Friday - Saturday: 1.00 - 9.00 p.m.
Call us at+45 44 22 33 62

Please check online booking or call us directly by phone +4544223362 for further information.
We recommend that you always book a table in advance. We are looking forward to seeing you.

resume Work here

Want a job at Restaurant Flammen Glostrup? See if we have any openings, or send us an unsolicited application
See smiley rapport
See rapport
Information
 • buffet

  Buffet

  Centralt placeret i Glostrup finder du vores hyggelige Flammen-restaurant. I vores restaurant i Glostrup har vi den klassiske Flammen buffet med minimum 15 slags kød på grillen, 50 varianter i vores store salatbar og varme retter for enhver smag. Velbekomme.
 • Plads til store selskaber

  Selskaber

  Skal I holde et selskab i Glostrup? Så kontakt os endelig og hør om muligederne. Der er nemlig mange. Vi har plads til både store og små selskaber og vi kan imødekomme mange ønsker, I kunne have til et selskab i Glostrup. Bestil bord online, giv os et ring eller kig forbi, så finder vi ud af det.
 • 45 59 ar FB

  Arrangementer

  Hvis I skal holde et arrangement i Glostrup med firmaet, familien eller vennerne, så har vi mange muligheder, vi kan tilbyde. Vi elsker arrangementer her i restauranten og vi har noget for enhver smag. Så ingen til jeres arrangement skal gå sultne hjem. Vi glæder os til at se jer.
 • IMG 20181002 122123 Bokeh

  Gavekort restaurant

  Hvis I vil give et gave til en ven, kæreste, far, tante eller kollega, så giv da et gavekort til Restaurant Flammen her i Glostrup. Så giver I samtidigt en rigtig hyggelig aften, hvor der er tænkt på det hele. Og så kan I jo være smarte at invitere jer selv med i gaven. Vi sladrer ikke.
 • kod FB 470x470px

  Spisested Glostrup

  Mangler I et godt spisested i Glostrup med noget for enhver smag, så er I landet det rigtige sted. Vores restaurant i Glostrup byder på lidt af det hele: 15 slags kød på grillen, salatbar med 50 varianter og 10 slags varmt tilbehør. Og sovs. Sovs må vi aldrig glemme. Vi glæder os til at se jer.
 • Familierestaurant - tag familien med på restaurant

  Familierestaurant

  Skal hele familien ud at spise? Så kig forbi vores familierestaurant i Glostrup. Vi har noget for enhver smag. Børnene plejer at forelske sig i nuggets og pommes frites med sovs, eller noget af vores 15 slags kød på grillen med flødekartofler. Vores udvalg er stort, så tag endelig hele familien med.
 • Tag ud at spise med venner og familie

  Ud at spise

  Tag familien, vennerne eller kollegaerne med ud at spise på Flammen Glostrup. Vi har en kæmpe buffet med mindst 15 forskellige slags kød, 50 varianter i salatbaren og 10 varme retter, så finder I helt sikkert noget for alle i selskabet. Vi ses næste gang I skal ud at spise i Glostrup.
 • Gullash ragout fra Flammens buffet

  Restaurant Glostrup

  Leder du efter en restaurant i Glostrup med lækker mad, gode parkeringsmuligheder og med en hyggelig atmosfære, så kig forbi vores restaurant. Vi er placeret centralt i Glostrup med parkering i baghaven og gode muligheder for offentlig transport. Vi ses i vores restaurant i Glostrup.
 • Flemming griller

  Forretningsfrokost i Glostrup

  Skal der ske lidt ekstra til jeres næste forretningsmøde eller firmaarrangement? Vi kan, som noget helt nyt, tilbyde at åbne vores restaurant op til frokosttid, så I kan holde jeres forretningsfrokost i vores hyggelige omgivelser. I skal bare være min. 50 personer, så åbner vi gerne op. Kontakt os på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne – også hvis jeres arrangement skal foregå om aftenen. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov.

Få god mad på Restaurant Flammen i Glostrup

Midt i Glostrup finder du byens bedste restaurant - nemlig Restaurant Flammen. Vores placering tilbyder gode parkeringsmuligheder, så du ubesværet kan komme ind og nyde vores hyggelige atmosfære og ikke mindst vores indbydende buffet.

Vi har indrettet vores restaurant i allerbedste, velkendte Flammen-stil med dæmpet belysning og en hyggelig atmosfære, der imødekommer alle, der skal have stillet sulten. Vores lækre buffet byder på noget for enhver smag, og vi kan ikke vente med at byde dig velkommen i vores skønne restaurant lige ved siden af Glostrup Shoppingcenter.

At lave mad af gode råvarer og give byens bedste service er vores fornemmeste opgave. Derfor emmer vores restaurant i Glostrup af hygge og nærvær, så alle kan samles om maden på samme tid. Her får du blot nogle af grundene til, hvorfor du skal besøge Restaurant Flammen i Glostrup:

 • Maden er altid klar, når I er - du undgår derfor ventetid
 • Buffeten er indbydende og har noget for både store og små 
 • Med shoppingcentret som nabo er der gode parkeringsmuligheder
 • Der er rigeligt mad til alle - og alle munde kan mættes på samme tid

Den skønneste restaurant i Glostrup

Restaurant Flammen i Glostrup skaber med sin centrale placering en skøn oplevelse for hele flokken, hvor der er tid og fred til at nyde maden og det gode selskab fra familie og venner. Hvis du er træt efter en dag med shopping, så er vi hos Restaurant Flammen altid klar til at tage imod dig, når sulten skal stilles.

I restauranten garanterer vi, at du altid mødes af et bredt og velsmagende udvalg af kød i vores grillbuffet. Vi varierer vores udvalg, så det aldrig bliver en kedelig oplevelse at spise på Restaurant Flammen i Glostrup.

Hvis du har svært ved at vælge mellem alt det lækre kød i vores grillbuffet, så kan du altid henvende dig til en af vores kompetente udskærere, der hurtigt kan give dig et overblik over, hvilket kød du finder på grillen.

Restauranten for enhver smag

Hvis du er på jagt efter et godt spisested i Glostrup med et varieret udvalg af retter, så er Restaurant Flammen det helt rigtige sted for dig. Vores hyggelige restaurant i Glostrup byder på lidt af det hele: 

 • 15 slags kød på grillen
 • Salatbar med 50 varianter 
 • 10 slags varmt tilbehør

Hvad med sovsen? Sovs har vi selvfølgelig også - for på sønderjysk manér, så må man aldrig glemme sovsen.

Forretningsfrokost på Restaurant Flammen

Skal forretningsmødet krydres en lille smule mere end sædvanligt? Som noget nyt kan vi nu tilbyde at åbne vores restaurant op til frokosttid, så du kan holde dit næste forretningsmøde i hyggelige omgivelser, der sætter stemningen for et godt forretningsmøde.

Det eneste, vi ønsker er, at I er minimum 50 personer, der har lyst til at spise i restauranten. Kan du klare det, så sørger vi for resten. På den måde kan du og dine kollegaer læne dig tilbage og fokusere på mødet og holde tidsplanen uden ventetid på maden.

Vi ønsker så vidt muligt altid at imødekomme dine behov, så hvis du ønsker at gøre frokosten til et aftenarrangement, så kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os blot på 69663417 - så kan vi sammen finde den løsning, der giver mening for dit næste forretningsmøde.

En restaurant for hele familien

Det kan indimellem være svært at forene familieliv og forkælelse i form af en aften ude med hele familien samlet om det samme bord. Utålmodige og sultne børn kan være en svær opgave at løse, men hos Restaurant Flammen ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt at spise ude.

For godt til at være sandt? Faktisk ikke. I vores restaurant bliver du altid mødt af kompetent og imødekommende personale, der står klar til at hjælpe dig hele aftenen. Vores store, velsmagende buffet er klar, når du er klar. Derfor behøver sultne børn - og voksne for den sags skyld - ikke vente længe på maden.

Mens sulten stilles hos de små og hyggen indtræffer, kan de voksne i ro og mag udforske buffetens mange muligheder, der byder på en kæmpe salatbar og et udvalg af varmt tilbehør.

Er du blevet nysgerrig på, om Restaurant Flammen i Glostrup er noget for dig? Så tjek vores menukort ud, og lad dig friste af alt det, som vi kan tilbyde i vores restaurant. Maden er klar, når du er, og vi glæder os meget til at tage imod dig, hvad end du kommer med en stor flok kollegaer, om I er et par eller en lille familie - på Flammen har vi nemlig plads til alle.

dansk English Deutsch
Close window
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!