291819429 2109679609193334 1923858027026087600 n

Kære gæst, 

Flammen på H. C. Andersens Boulevard lukker mandag d. 4. juli 2022 grundet personalemangel.

Vi henviser til Flammen på Nyropsgade 2, København V, som ligger ca. 10 minutters gang fra H. C. Andersens Boulevard

Har du spørgsmål? Så kontakt Restaurant Flammen på: 44 22 33 53

Book bord på Nyropsgadei København

Flammen TakeAway Odense

Flammen TakeAway, Odense

Vælg Flammen TakeAway i Odense

Se udvalget.Vi kender alle sammen de dage, hvor du ikke orker at lave mad, og du hurtigt vælger den nemme løsning - take away. Hos Flammen i Odense tilbyder vi velsmagende og lækker take away, så du nemt kan nyde et rigtigt godt måltid. Vælg en af vores take away menuer eller sammensæt din helt egen, så du får det præcis, som du ønsker. Så er du på udkig efter take away i Odense, så vælg Flammen i dag.

Nyd lækker take away
Når tiden er knap i hverdagen, og du mangler overskud til at lave et nærende og godt måltid, så fortvivl ikke. Hos Flammen takeaway i Odense sørger vi for det hele og tilbyder et lækkert og sundt alternativ til pizza og burger. Vi har sammensat en række menuer, som du nemt kan vælge fra til din aftensmad. Har du nogle specifikke ønsker og krav, kan du også sammensætte din egen menu - så får du det præcis, som du vil.

Tjek vores take away Odense menukort ud og bestil jeres næste måltid hos Flammen allerede i dag.

Prøv Flammen takeaway i Odense
Har du ikke prøvet vores take away i Odense endnu, så grib chancen allerede nu. Blandt vores lækre menuer finder du helt sikkert den ideelle til dine behov og appetit. Vi har blandt andet følgende menuer:

- Ben og fritter menu
- Ribs n’ beef menu
- Okseroast menu
- Oksespidsbryst menu
- Børnemenu

Det er kun et lille udvalg af vores smagfulde og varieret menukort, du finder hos Flammen take away i Odense. Du finder vores menuer i forskellige størrelser, så de egner sig både til fire personer, to personer og en person. Vores børnemenu med ben eller chicken fingers er også et stensikkert hit.

Få Flammen take away derhjemme
Hvis du har prøvet at spise i en af vores restauranter, så kender du til vores høje kvalitet og smagfulde mad.

Med Flammen takeaway i Odense giver vi dig den samme oplevelse og kvalitet - det er ligesom at spise i en af vores restauranter. 

Så hvis din dag har været lang, og du ikke føler for at spise ude, men stadig vil have Flammens lækre mad, så bestil vores take away i Odense og nyd det hjemme fra din sofa.

Sund og smagfuldt take away
Take away behøves ikke altid være usundt og snasket. Hos Flammen take away i Odense tilbyder vi et sundere alternativ, som samtidig er smagfuldt og lækkert. Hvis du har specifikke krav og ønsker til din takeaway, skal du vælge vores bland-selv take away menu.

Her kan du for eksempel vælge rigeligt med proteinkilder sammen med vores lækre salatbar, og så har du et sundt og velsmagende måltid - uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

Den bedste take away i Odense
Hos Flammen take away i Odense mener vi selv, at vi er et rigtig godt valg. Med takeaway fra Flammen kan du nyde et delikat måltid og få en afslappende og hyggelig middag derhjemme. Smid en god film på, og så er der altså dømt max hygge. Vælg Flammen take away i Odense, når det skal være nemt og lækkert.

Inde på vores hjemmeside kan du nemt vælge til og fra og skabe den helt perfekte take away menu til dig og eventuelt dine gæster.

Tag buffeten med hjem
Med Flammen takeaway i Odense kan du tage buffet oplevelsen med hjem. Mix og match de forskellige menuer, vi har og få den ultimative buffet hjemme hos dig selv. Vælg mellem vores lækre udskæringer, sprøde kartofler, nærende salatbar og himmelske sovse, og så du har opskriften på en vellykket middag. Bestil også Flammen take away i Odense, når du får gæster på besøg - det falder med garanti i god jord.

Flammen takeaway i Odense - et sikkert valg
Vælger du Flammen til din take away i Odense, gør du et godt valg. Du kan nemt og bekvemt bestille din take away fra vores hjemmeside - næsten uden at løfte en finger. Du finder vores restaurant i Kongensgade 66-68, 5000 Odense, hvor vi byder dig hjerteligt velkommen til at hente take away eller spise i restauranten. Du finder vores åbningstider nederst på siden her.

Har du lyst til at forkæle en af dine nærmeste med et smagfuldt og lækkert gavekort, så skal du købe det hos Flammen. Køb et gavekort til en, du holder af og glæd dem med et godt måltid - en sikker vinder hver gang.

 

Address and parking

Restaurant Flammen Odense
Kongensgade 66-68,
5000 Odense
parking Arriving by car?

The restaurant is situated in the centre of town in the same building as Goma. 

There are no parking spaces attached to the restaurant, but there is the possibility to park in the nearby streets. For example, there is a parking basement in Grønnegade or parking by Toldkammeret at Rugårdsvej 1.

Opening hours TakeAway

Opening hours

  • Søndag - torsdag: 17.00 - 19.30
  • Fredag - lørdag:17.00 - 20.00

Phone hours

  • Sunday - Thursday: 1.00 - 8.00 p.m.
  • Friday - Saturday: 1.00 - 9.00 p.m.
Call us at+45 35 26 63 62

TakeAway

The quality you know from our restaurants

Bestil Takeaway takeaway
See smiley rapport
See rapport
dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!