291819429 2109679609193334 1923858027026087600 n

Kære gæst, 

Flammen på H. C. Andersens Boulevard lukker mandag d. 4. juli 2022 grundet personalemangel.

Vi henviser til Flammen på Nyropsgade 2, København V, som ligger ca. 10 minutters gang fra H. C. Andersens Boulevard

Har du spørgsmål? Så kontakt Restaurant Flammen på: 44 22 33 53

Book bord på Nyropsgadei København

Flammen TakeAway Slagelse

Flammen TakeAway, Slagelse

Vælg en af vores lækre TakeAway-menuer eller bland jeres helt egen menu.

Bestil takeaway i Slagelse fra Restaurant Flammen

Hvis du er på udkig efter den bedste takeaway i Slagelse, så er Restaurant Flammen et godt valg. Her kan du nemlig få de klassiske Flammen-favoritter med hjem, så du kan nyde den gode mad i vante rammer. Og netop derfor er takeaway fra Flammens restaurant i Slagelse oplagt, når overskuddet hverken er til selv at lave mad eller spise ude. Udforsk udvalget af mørt kød og lækkert tilbehør, og bestil takeaway online.

Bestil mad fra et stort takeaway univers

Når du bestiller takeaway i Slagelse fra Restaurant Flammen, får du et væld af muligheder for at sammensætte den perfekte ret til netop din smag. Du kan nemlig vælge mellem diverse mørt kød fra vores grillbuffet, cremet pastasalat og sovser. Derudover har vi naturligvis takeaway fra vores store salatbuffet, så du også kan få lidt sprødt og grønt på tallerkenen. 

Udvalget af takeaway fra Flammen i Slagelse byder blandt andet på:

- Friskbagt brød med mulighed for at tilkøbe smør
- Friske og sunde salater som tilbehør
- Saftigt og mørt kød med fokus på unikke specialiteter
- Sovs med varierende smag 
- Varmt og sprødt tilbehør, såsom kartofler og kylling fra friture
- Sammensatte madretter med alt tilbehør til én pris
- Syndige, lækre, kølige og søde desserter

Du kan gå på opdagelse i det store takeaway univers hos Restaurant Flammen ved at klikke på ‘Bestil Takeaway’-knappen øverst på siden. 

Vi har sammensat menuer til takeaway i Slagelse for dig

Hvis du ikke føler et behov for selv at sammensætte din egen unikke ret, så kan du også udforske vores retter, som vi i forvejen har sammensat for dig. Her kan du både vælge menuer til én eller flere personer, afhængig af om du er dig selv eller i selskab med andre. Det eneste, du skal gøre, er at bestille en af menuerne som takeaway i Slagelse, og så laver vi maden klar til dig, så den er klar til afhentning på det aftalte tidspunkt. Det har aldrig været lettere at få et velsmagende måltid bragt hjem.

 

Nyd den lækre takeaway på sofaen

Når du bestiller takeaway fra Restaurant Flammen i Slagelse, behøver du hverken klæde dig fint i tøjet eller sidde pænt og spise maden. Du kan nyde det møre kød, de cremede flødekartofler og den sprøde salat præcis som du har lyst til - for eksempel i nattøjet på sofaen, imens du ser en god film. Så kan du læne dig tilbage, tage en slapper og spise den gode mad i ro og mag. 

Bestil derfor takeaway i Slagelse fra Restaurant Flammen, og nyd den velsmagende mad, som du vil, i de vante rammer derhjemme. Du er naturligvis også velkommen til at bestille bord online, hvis du hellere vil ud at spise i vores restaurant.

Vælg sovs og dip efter dine præferencer

Hos Restaurant Flammen har vi ikke kun et stort udvalg af kød - men også forskellige typer tilbehør. Så kan du blandt andet dyppe kødet og pomfritterne i en cremet sovs eller dip. Og bare rolig: vi sladrer ikke, hvis du dobbeltdypper. 

Blandt andet kan du tilkøbe den klassiske bearnaisesovs, der går godt til en lang række af kød. Vi har også smagfuld hvidløgsmayonnaise til dine pommes frites, der kan få selv din partner til at frygte et kys med den velkendte hvidløgsånde. Vælg din favoritsovs og -dip, og nyd den sammen med kødet og kartoflerne. 

Slip for den store opvask med takeaway fra Flammen

Uanset om du vil lave en bland-selv-bestilling, eller du vælger en af vores i forvejen sammensatte retter, så kan vi lave maden klar til dig. På den måde slipper du for den store opvask, der følger med madlavning, og du kan koncentrere dig om at nyde maden og selskabet. Få en god middag, og bliv fri for opvasken ved at bestille takeaway i Slagelse fra Restaurant Flammen. 

Gå på opdagelse i udvalget hos Flammen, og bestil noget af det bedste takeaway i Slagelse i dag. Vi er altid parate til at klare aftensmaden for dig.

 

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter

Address and parking

Restaurant Flammen Slagelse
Bredegade 3b,
4200 Slagelse
parking Arriving by car?

It is possible to park in outside the restaurant

Opening hours TakeAway

Opening hours

  • Søndag - torsdag: 17.00 - 19.30
  • Fredag - lørdag: 17.00 - 20.00

Phone hours

  • Sunday - Thursday: 1.00 - 8.00 p.m.
  • Friday - Saturday: 1.00 - 9.00 p.m.
Call us at +45 44 22 33 63

TakeAway

The quality you know from our restaurants

Bestil Takeaway takeaway
See smiley rapport
See rapport
dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!