Familierestaurant

Med rødder i Sønderjylland kommer det nok ikke bag på nogen, at nærvær, hyggelig atmosfære og kvalitetsmad er i højsædet i vores familierestaurant, Restaurant Flammen.

Vores værdier er sået og groet fra Fole Høkerkro, hvor gode råvarer satte standarden, som i dag fortsat er repræsenteret over hele landet.

Vores familierestaurant er mere end blot en restaurantkæde. Restaurant Flammen er familiens ønske om at skabe et hyggeligt sted, hvor der er noget for alle - hvad end det er den store familiegruppe, kollegaer eller parret, der ønsker at blive richte godt sat (rigsdansk: rigtig godt mæt) til en overkommelig pris, hvor alle kan være med.

Mere end blot en familierestaurant

Hos Restaurant Flammen betegner vi os selv som mere end blot en familierestaurant i den forstand, at vi har plads til alle og vi ønsker, at alle føler sig velkomne og hjemme i vores hyggelige restaurant. Netop af den årsag har vi gjort det til vores fornemmeste opgave, at buffeten altid står klar, når I er klar.

Flammen special

Familierestaurant udover det sædvanlige

Hvis du skal holde fødselsdag, konfirmation eller noget helt tredje, så kan vi hos Restaurant Flammen stå for maden til dit næste arrangement. Vi kan rumme en god portion af gæster, så du kan invitere dem, du holder af.

Holder du dit næste arrangement i vores restaurant, så slipper du for besværet med at stå flere timer i køkkenet, sørge for indkøb og ikke mindst opvask og oprydning. Hos os skal du blot koncentrere dig om at hygge dig med din familie og venner i vores hyggelige, trygge rammer. Du kan læse mere her om mulighederne for selskab i restauranten.

Buffet til hele selskabet

Når du holder dit selskab i vores fantastiske familierestaurant, så er der flere muligheder, du kan benytte dig af. Uanset hvilken type tilbud, du ønsker at gøre brug af, så lover vi dig, at buffeten er spækket med veltilberedt mad, en indbydende salatbar og et varieret udvalg af varmt tilbehør.

Vælg vores All Inclusive, hvis du ønsker hele pakken. Dette tilbud indeholder buffet, drikkevarer ad libitum og dessert. Læs mere om All Inclusive her.

Selskaber hos Restaurant Flammen

Mad ud af huset fra Flammen

Har du allerede sat rammerne for dit næste arrangement, men mangler du maden til at sætte prikken over i’et? Så tilbyder vi hos Restaurant Flammen også at levere mad ud af huset.

Vi leverer mad til alle former for fester og arrangementer - hvad end det er en reception, et barnedåb eller en konfirmation. Vores vigtigste opgave er at sikre, at du kan slappe af og nyde festen sammen med dine gæster.

Med dette koncept har vi taget alt det bedste med fra vores restauranter; stor valgfrihed, store portioner og den højeste kvalitet - ligesom du kender Restaurant Flammen bedst.

Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt for dig og derfor tilbyder vi også mulighed for levering af maden - naturligvis tilberedt og anrettet i skåle og på fade, så det er klar til servering, når du er.

Restaurant Flammen er en familierestaurant udviklet med et ønske om, at alle kan lege med. Derfor behøver det heller ikke at koste en bondegård, når du skal have maden leveret til din næste fest. Vi ønsker blot, at du bestiller kuverter til minimum 20 personer. Ønsker du at vide mere om mad ud af huset, så kan du læse mere i vores brochure.

Mad ud af huset fra Restaurant Flammen

Besøg vores familierestaurant 

Selvom Restaurant Flammen startede i det små, var det med store visioner om at brede tilfredsheden fra vores gæster over hele landet. I Kolding kom den første familierestaurant til verden og kort tid efter blev drømmen om udvidelse på landsplan gjort til virkelighed.

I dag er familierestauranten repræsenteret på landsplan, og Flammen har sågar bredt sig over den danske grænse. Med udvidelsen til Tyskland finder du nu også vores første udenlandske familierestaurant i Hamborg.

Restaurant Flammen

 

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!