flamme
Sådan får du din grillbuffet til 149 kr. Klik her
close

Flammen TakeAway i flere byer

Flammen TakeAway åbner i Horsens den 16. januar 2020.

Lige nu findes Flammen TakeAway i Esbjerg, Herning, Nyropsgade, København, Næstved, Roskilde, Aalborg, Kolding, Aarhus, Glostrup, Odense og Viborg

Flammen TakeAway er det nemme, hurtige og lækre valg. Vi tilbyder nemlig masser af favoritter fra restauranten, hvor vi har sammensat forskellige menuer.

Vi går ikke på kompromis med valgfriheden. Der er nemlig et stort udvalg af menuer i vores TakeAway og derfor er der noget for enhver smag.
Vores Go'e ben og fritter er et stort hit, men med vores "Bland selv menu" kan du håndplukke og sammensætte lige netop dine favoritter, hvis du for eksempel mest er til kød og salat eller noget helt andet. Du skylder næsten dig selv at tage et kig på de mange muligheder du har for at sammensætte din favoritmenu ;)

Vi pakker selvfølgelig det hele til dig, så det står klar til afhentning i restauranten. I nogle restauranter er det også muligt med levering.

  Læs mere om Flammen TakeAway

dansk English Deutsch
flamme
Sådan får du din grillbuffet til 149 kr. Klik her
close
icon-dismiss
25 09 2020 FLA Billeder Ny 2

Få vores grillbuffet til 149 kr. når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Gør som 104.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. (Normalpris 199 kr. / 219 kr.) Privatlivspolitik