flamme
VIND en lækker middag for 4 personer Klik her
close

Forholdsregler ved COVID-19

Vi har indført en række ekstra forholdsregler og procedurer omkring rengøring, afstand, desinficering, oplysning og hygiejne hos medarbejdere og gæster hos Flammen. Så du trygt kan bestille TakeAway hos os. 

Flammens restauranter vil være lukket til og med søndag d. 10. maj. Vi holder dog fortsat åbent for vores TakeAway og håber, at mange af jer vil benytte jer af denne mulighed.

Sikkerhed for vores gæster og medarbejdere er vores højeste prioritet hos Restaurant Flammen, og vi følger udviklingen omkring corona-virussen meget tæt.

Som fødevarevirksomhed bærer vi et stort ansvar for at levere et sikkert måltid til dig som gæst.

Derfor har vi indført en række ekstra forholdsregler og procedurer omkring rengøring, afstand, desinficering, oplysning og hygiejne hos medarbejdere og gæster.

Vi vasker hænder tit - minimum hver 15 min. Vi spritter alt af som håndtag, computer, kasseapparater, dankortterminaler og andre ejendele som vi eller vores gæster er i kontakt med løbende.

Vi forholder os til statsministerens udtalelse den 17. marts og bestræber os derfor på, at der max. må være 10 personer i vores restaurant ved afhentning af TakeAway. Hjælp os gerne med at overholde dette.

Vi tager derfor ikke imod kontant betaling. 

Vi indfører løbende nye tiltag i overensstemmelse med nye retningslinjer fra myndighederne.

Vi har Flammen TakeAway i følgende byer:

Esbjerg

Herning

Næstved

Viborg 

Nyropsgade (København)

Aarhus

Odense 

Aalborg

Glostrup

Randers

Horsens

Kolding

Ro's Torv - Roskilde

I vores TakeAway vil du finde et lækkert udvalg, af varianter indenfor både kød, sovs og kartofler, som også findes i vores restauranter

Læs mere om Flammen TakeAway

 

dansk English Deutsch
flamme
VIND en lækker middag for 4 personer Klik her
close
icon-dismiss
flammen newsletter image mobile

Vind en lækker middag med alt betalt for 4 personer (værdi 1.236 kr.)

Gør som 104.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik