Generelle spørgsmål

Klik på spørgsmålet og se vores svar

Generelle spørgsmål

Klik på spørgsmålet og se vores svar

Har i et specielt tilbud til gæster med Gastric bypass?

Vi tilbyder specialpris hvis du har fået foretaget en gastrisk bypass/sleewe operation. Ved fremvisning af personligt certifikat på en gastrisk bypass/sleewe operation, er det muligt at kunne få buffeten til halv pris af voksenbuffet. Du skal blot huske at medbringe dit personlige certifikat.

Har i en ammepolitik?

Man må gerne amme i vores restauranter, oplys blot dette ved reservation af bord så vi kan tage hensyn hertil ved placering af bord.

Hvilke dage holder i lukket i restauranterne?

Vi har åbent stort set alle dage i året, dog holder vi lukket på nogle dage i forbindelse med jul og nytår. Vi vil annoncere vores lukkedage op til julemåneden.  I julen 2021/Nytår 2022 holder vi lukket disse dage: den 24. december, den 25. december, den 26. december, den 31. december 2020 samt den 1. januar 2022.

Har i Glutenfri mad?

Vi har mulighed for at lave glutenfrit brød. Du skal blot oplyse os herom ved reservation af bord, så har vi brødet klar til dig, når du kommer. Du kan finde vores allergiliste her på siden under menu og priser. Her oplyser vi de forskellige allergener. 

Er jeres restauranter handicap- og kørestolsvenlige?

Alle vores restauranter er handicap- og kørestolsvenlige. Der er mulighed for at komme ind i alle vores restauranter med f.eks. kørestol ol., oplys blot dette ved reservation af bord, så vi kan tage hensyn hertil ved placering af bord.

Hvilke dage er helligdage

På disse danske helligdage er vores priser for helligdage gældende:

Nytårsdag
Skærtorsdag
Langfredag
Påskedag
2. Påskedag
Store bededag
Kristi himmelfartsdag
Pinsedag
2. pinsedag
Juledag
2. juledag

Hvordan tilmelder jeg mig nyhedsbrevet?

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du ikke kun super gode fordele, inspiration, men også brandgode tilbud. Vi forkæler nemlig vores loyale medlemmer med ekstra tilbud jævnligt. 

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.

Har I et fødselsdagstilbud?

Vi vil gerne forkæle dig når du har fødselsdag. Derfor kan du på selve din fødselsdag få gratis softice til hele bordet. 

Tilbuddet kan kun benyttes på selve fødselsdagen og kan ikke kombineres med andre tilbud. Se mere her.

Foretrækker du hyggen derhjemme, så kan du også få gratis softice på din fødselsdag i vores TakeAway. Husk, at afkrydse feltet, jeg har fødselsdag. Se mere her. 

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!