Gratis softice til hele bordet - på din fødselsdag

Skal du ud at spise på Flammen på din fødselsdag? Så giver vi gratis softice til hele bordet. 

Fødselsdage er noget helt særligt. Du kender den der følelse, når du vågner op på din fødselsdag. Måske bliver du vækket med en fødselsdagssang af dem du elsker, måske har du kage med på arbejde eller i skole, eller måske du har en fast tradition om at spise ude med familien. En ting er i hvert fald sikker, du får en ekstra slags opmærksomhed, som kun er din. Fordi det er din dag. Og det må du godt nyde fuldt ud – også selvom du er blevet voksen. Måske især fordi du er blevet voksen.

Vi vil rigtig gerne forkæle dig lidt ekstra, når du har fødselsdag. Men hvorfor stoppe der? Vi vil gerne give softice til hele bordet. Vi synes, at I skal forkæles, og derfor vil vi gerne slutte jeres aften af på en sød måde med en vores softice ad libitum. 

Kæmpestort tillykke med fødselsdagen, vi håber den bliver helt særlig.

PS. Husk et ID-kort, som kørekort, pas eller sygesikringskort.

Tilbuddet gælder, når hele selskabet spiser buffet hos os. Tilbuddet kan benyttes på selve fødselsdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. 

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!