Handelsbetingelser

Vilkår og betingelser

Nedenfor finder du de vilkår og betingelser, som er gældende, når du handler hos Flammen HomeMade ApS. Har du spørgsmål til nedenstående, hører vi meget gerne fra dig på telefon 44223356 eller mail homemade@restaurant-flammen.dk.

Alle priser er med dansk moms og eventuelle afgifter. Der tages forbehold for pris- og trykfejl samt udsolgte varer.

Bestilling og betaling

Bestilling af varer til levering næstekommende onsdag skal ske senest søndag inden klokken 24.00. Ordrer placeret mandag eller tirsdag inden klokken 24.00 kan leveres fredag i samme uge.

Når du bestiller varer på www.restaurant-flammen.dk, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og mail. Du kan også vælge et password, så du nemt kan logge ind næste gang du handler hos os. Du skal vælge leveringsdag, betalingsform og dernæst gennemføre betalingen. Herefter modtager du en ordrebekræftelse af din bestilling via mail. Beløbet trækkes ikke fra din konto, før vi afsender dine varer. Ved brug af Visa Debit eller Visa Electron bliver pengene reserveret af din bank, så snart ordren er gennemført.

Flammen HomeMade ApS modtager betaling med Dankort/Visa-Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron og Mastercard.

Flammen HomeMade ApS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Ved betaling opkræves intet gebyr.

Du kan få et overblik over din ordrehistorik ved at gå ind på din brugerprofil efter oprettelse.

Levering

Leveringsgebyret er på 79 kr. ved ordrer under 500 kr. Ved ordrer over 499 kr. er leveringen gratis. Dette står tydeligt oplyst ved ordren. Der leveres i hele Danmark undtagen til Bornholm.

Kødet leveres ferskt i en flamingokølekasse.

Emballagen er din ejendom og skal således ikke returneres til Flammen HomeMade ApS. Emballagen er inkluderet i leveringsprisen, og der vil derfor ikke være nogen form for depositum eller lignende.

Kødet kan leveres onsdag og fredag i valgfri uge. Du vælger selv hvilken af disse dage, du ønsker at få dit kød leveret. Vi tager dog forbehold for, at produktionen er fuldt booket ud til en enkelt dato, hvorfor du kan blive nødsaget til at vælge en anden dag.

Vi vil levere kølekassen mellem klokken 08.00-18.00 om onsdagen og om fredagen. Hvis du ikke er hjemme, vil postbuddet stille kølekassen foran din hoveddør, med mindre andet er nævnt i dine leveringsanvisninger.

Ønsker du IKKE, at postbuddet ringer på døren, er det vigtigt, at dette noteres under leveringsanvisningen. I dette tilfælde skal du også tilføje en anden leveringsanvisning. Her kan du fx skrive, at kassen må stilles i garagen, på terrassen eller lignende. Skriver du ikke noget, bliver din bestilling leveret foran din hoveddør.

Hvis varen mod forventning ikke leveres på det aftalte tidspunkt, skal du som køber hurtigst muligt kontakte Flammen HomeMade ApS på telefon 44223356 (telefontid: søndag-onsdag klokken 11.00-20.00, torsdag-fredag klokken 11.00-21.00, lørdag klokken 10.00-21.00) eller sende en mail til homemade@restaurant-flammen.dk.

Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke kontakter os senest klokken 12.00 dagen efter din aftalte leveringsdag, så bortfalder Flammen HomeMade ApS’ erstatningspligt.

Gavekort

Gavekortet kan anvendes i alle vores restauranter og kan købes i vores webshop eller i restauranterne i åbningstiden.
Det fysiske gavekort sendes som B-brev og leveres i løbet af fire hverdage.

Udsolgte varer

I tilfælde af at et produkt er udsolgt eller udgået, vil beløbet for det pågældende produkt blive fratrukket den endelige faktura. Såfremt et produkt kan leveres delvist, faktureres det faktiske beløb på den endelige faktura.

Sådan virker betalingen

  • Du indtaster dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre.
  • 
Dine data sendes krypteret (kodet) til PBS.

  • Du får svar på, om din transaktion er godkendt eller afvist.

  • Du modtager en bekræftelse på ordren per mail.

  • Pengene trækkes først fra din konto i det øjeblik, varerne afsendes fra Flammen HomeMade ApS. 

  • Ved køb via Visa Debit og Visa Electron vil der dog ske en reservation af pengene på din konto ved ordreafgivelse.

Afbestilling

Afbestilling kan foretages på telefon 44223356 eller mail homemade@restaurant-flammen.dk og skal foretages minimum to dage før leveringsdatoen.

Fortrydelsesret

Bemærk at der ikke ydes fortrydelsesret på ferske fødevarer, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 4.
reklamationsret

Den almindelige reklamationsret efter Købeloven er gældende, men den er begrænset til varens naturlige holdbarhed. Er du som køber ikke tilfreds med en fersk vare, skal du hurtigst muligt og senest klokken 12.00 dagen efter levering ringe på telefon 44223356 eller sende en mail til homemade@restaurant-flammen.dk 

Flammen HomeMade ApS kompenserer herefter for varen ud fra en individuel vurdering af den enkelte situation. Den fejlbehæftede vare skal returneres Flammen HomeMade ApS, Skovvangen 57, 6000 Kolding. Bemærk at der skal gives besked om reklamationen på mail. Kun herved kan du få oplyst mærket til forsendelsen.

Har du sendt en vare ind til reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos Flammen HomeMade ApS, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning ved Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Virksomhedsoplysninger

Flammen HomeMade ApS

CVR: 37608009

Skovvangen 57

6000 Kolding

Telefon: 44223356

Telefontid: 
Søndag-onsdag klokken 11.00-20.00

Torsdag-fredag klokken 11.00-21.00

Lørdag klokken 10.00-21.00

Dataregistrering

Når du laver en bestilling hos os, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og mail.

Vi har brug for disse oplysninger for dels at kunne holde dig informeret om din bestilling og dels at kunne levere varerne til dig. Oplysningerne gemmes forsvarligt i henhold til gældende dansk lovgivning.

Alle de oplysninger, vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Da Bogføringsloven kræver det, gemmes disse oplysninger i fem år.

Den dataansvarlige er Flammen HomeMade ApS. Alle informationer bliver opbevaret forsvarligt i ukrypteret form. Ligeledes sendes persondata frem og tilbage ukrypteret.

På www.restaurant-flammen.dk anvender vi endvidere analyseværktøjer til at gennemgå trafikdata i form af logfiler fra vores hjemmeside. I den forbindelse lagres der ingen oplysninger om din person.

Formålet med disse analyser er udelukkende at rette de mulige tekniske fejl, der kan forårsage, at vores kunder får vist en fejlmeddelelse eller lignende samt at optimere navigation og virkemåde på den mest hensigtsmæssige måde.