TAKEAWAY ÅBENT FRA KL. 16.30.

TAKEAWAY ÅBENT FRA KL. 16.30.

TAKEAWAY MENUER FRA 79 KR.

TAKEAWAY MENUER FRA 79 KR.

Restaurant Flammen Horsens

Høegh Guldbergs Gade

Velkommen til Restaurant Flammen Horsens

Vi bor i det, der lokalt er kendt som Caripo-bygningen i Høegh Guldbergs Gade. Her kan vi tilbyde gratis parkering rundt om bygningen og gode muligheder med offentlig transport. Vi har en hyggelig restaurant med dæmpet belysning og spændende og unikke antikviteter. Vi gør meget ud af at give jer en hyggelig oplevelse her i Flammen Horsens, og vi glæder os meget til at tage imod jer, næste gang I besøger vores restaurant.

Restaurant Horsens - manager Thomas Nielsen
Thomas Nielsen
Bestyrer, Restaurant Flammen Horsens

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Horsens
Høegh Guldbergs Gade 36,
8700 Horsens
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger på modsatte side af Harald Nyborg, Biltema, Bygma og ComputerCity.

Der ligger en parkeringsplads lige op til restauranten, hvor der er mulighed for at parkere gratis.

Åbningstider

Åbningstider

 • NYE ÅBNINGSTIDER (Restauranten holder lukket til og med 05/05/2021).

  Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 22.00

Buffeten lukker (Restauranten holder lukket til og med 05/05/2021).

 • Søndag - torsdag: Kl. 20.30
 • Fredag og lørdag: Kl. 21.30

Telefontider

 • Mandag - torsdag: 15.00 - 20.00
 • Fredag: 14.00 - 20.30
 • Lørdag:14.00 - 20.30
 • Søndag: 15.00 - 20.00
Ring på telefon+45 35 26 63 69

Tjek gerne online booking eller ring på tlf. +4535266369 for nærmere information.
Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd for at sikre, du ikke går forgæves. Vi glæder os til at se dig.

resume Job hos os

Kunne du tænke dig et job hos Restaurant Flammen Horsens? Se om vi har nogle ledige stillinger, som endnu ikke er besat, eller 
send os en uopfordret ansøgning.
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
Information
 • buffet

  Buffet

  Skal I have lidt for enhver smag? Så skal I prøve vores store grillbuffet. Vi har altid minimum 15 slags kød på grillen, 10 varme retter og 50 varianter i salatbaren. Så der er masser af muligheder for både at finde noget til jeres smag, men naturligvis også for at blive richte godt sat (rigsdansk: rigtig godt mæt).
  Læs mere
 • selskaber

  Selskaber

  Vi har igennem årene holdt mange forskellige selskaber og vi har plads til det meste. Vi har tit besøg af fødselsdage og firmaarrangementer, men er også så heldige at huse både guldbryllupper og julefrokoster. Vi er rigtig glade for selskaber, her i Horsens. Ring endelig, så finder vi ud af det.
  Læs mere
 • Restaurant gæster

  Arrangementer

  Skal I afholde et arrangement med enten familien, firmaet eller vennerne, så har vi helt sikkert stedet, der vil gøre de fleste glade. Med vores store grillbuffet med noget for enhver smag og med plads til både store og små selskaber, kan vi skabe de helt rigtige rammer for jeres arrangement.
  Læs mere
 • ACHLOGO1

  Vi støtter AC Horsens som erhvervssponsor

  Vi giver derfor 20% rabat på buffeten, hvis du viser dit sæsonkort eller billet til stadion. ( gælder også for AC Horsens' billetter til udebanekampe ) Billetterne kan bruges i op til en måned efter kampstart.
  Dette tilbud gælder kun i Horsens og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter .
  Læs mere
 • IMG 20181002 122123 Bokeh

  Gavekort restaurant

  Om vi har gavekort? Selvfølgelig har vi det. For hvem vil ikke gerne have en hyggelig aften i gave. Hvis det skal gå hurtigt, så kan du købe et gavekort her på hjemmesiden, som du selv kan printe, eller du kan få det tilsendt. Du kan også købe et gavekort til Restaurant Flammen i en af vores restauranter.
  Læs mere
 • Kød på grillen hos Restaurant Flammen

  Spisested Horsens

  Leder du efter et godt spisested i Horsens, så kig forbi vores buffet restaurant med noget for enhver smag. Vi har en kæmpe grillbuffet, der står klar fra kl. 17, så ingen skal sidde og vente på at få maden serveret. I går bare i gang. Vi glæder os til at se jer, næste gang i mangler et spisested i Horsens.
  Læs mere
 • Familierestaurant - tag familien med på restaurant

  Familierestaurant

  Vores hyggelige familierestaurant i Horsens står klar med en kæmpe buffet fra kl. 17 hver dag. Med 15 slags kød på grillen, 10 varme retter og 50 varianter i salatbaren finder I helt sikkert noget til både de store og de små i familien. Vi har også aktivitetshæfte til børnene, så I kan få en afslappende aften her på Flammen
  Læs mere
 • Tag ud at spise med venner og familie

  Ud at spise

  Tag kæresten, vennerne eller familien med ud at spise på Flammen i Horsens. Vores buffet restaurant byder på retter, der kan gøre de fleste smagsløg glade. Og hvis I er lidt lækkersultne efter maden, så har vi naturligvis desserter som chokodrømmen med et flydende hjerte eller vores populære softice.
  Læs mere
 • Gullash ragout fra Flammens buffet

  Restaurant Horsens

  Restaurant Flammen Horsens er en af vores jyske restauranter, der ligesom vores andre restauranter en buffet restaurant. Vi har indrettet os med antikviteter, som pryder både væggene, hylderne og gulvet. Vores belysning er dæmpet for en hyggelig og afslappet stemning og vores personale er smilende. Vi glæder os til at se jer
  Læs mere
 • Flemming griller

  Forretningsfrokost i Horsens

  Her hos Flammen i Horsens kan vi nu tilbyde virksomheder at åbne restauranten op til frokost, så I kan holde jeres næste møde eller firmaarrangement på Flammen i vores hyggelige atmosfære. Vi åbner gerne vores restaurant op, når I er minimum 50 personer, som deltager. I skal endelig bare ringe på 6966 3417 mellem kl. 13-17, så finder vi helt sikkert en løsning, der passer til jeres behov.
  Læs mere
dansk English Deutsch
Luk vindue
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!