Julefrokost tilbud 2018

Julen er på vej – og det er vi slet ikke kede af. Vi elsker nemlig alt ved julen; de forskellige traditioner hver familie har, stemningen, juleklip og forventningen om sne, men især julemaden har vores hjerter. 

Det kommer måske ikke som nogen overraskelse, at vi er ret madglade, men findes der måske noget bedre end et godt måltid?

Det skulle lige være et julemåltid.

Vi har efterhånden gået og glædet os længe til både ribbensteg, risengrød og juleand. Traditioner er vigtige for familien Rosenfeldt Sunddal, og det har det været både før og efter de sammen skabte Restaurant Flammen. Flemming er kendt for at lave den sprødeste svær og Ketty laver Danmarks bedste andesovs. Og selvom maden betyder rigtig meget for familien, så er samværet det vigtigste.  

Traditionen tro, har vi, igen i år en julemenu i buffeten.

Med jul og julebuffet kommer selvfølgelig julefrokost. Og ingen julefrokost er som en Restaurant Flammen julefrokost. Og da man aldrig skal gå ned på hverken mad eller drikkevarer på en julefrokost buffet, så har vi lavet et julefrokosttilbud på vores All inclusive*.

Vi kan hjælpe jer med jeres firma julefrokost, familie julefrokost eller hvis I bare skal have samlet vennerne til en omgang klassisk dansk julefrokost. 

 

Julefrokost All inclusive tilbud

Søndag til torsdag: 399 kr. (spar 100 kr. pr. person)

Fredag og lørdag: 449 kr. (spar 50 kr. pr. person)

(Normalpris voksne: 499 kr. pr. person)

Børn: 199 kr. alle ugens dage 

 

Ved bestilling

Skriv koden ”Juletilbud 2018” i kommentarfeltet, når I bestiller, for at anvende tilbuddet.

Tilbuddet gælder i perioden 22. november – 23. december 2018.

Bestillinger skal ske senest 1. november 2018.

 

Store selskaber

Vi har plads til både store og små selskaber hos Flammen. Nogle af vores restauranter har plads til helt op til 150 gæster. Ring på 3526 6362 og hør nærmere. 

 

*All inclusive jule-grillbuffet består af forretter, jule-grillbuffet, 1 velkomstdrink, fri øl/sodavand/mineralvand/kaffe/te/vin (”Mirror” rød og hvidvin samt Rosae Rosé) og 1 dessert. 

All inclusive må benyttes fra du ankommer til restauranten lukker. All inclusive skal bestilles af hele bordet.

 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. 

 

Se vores julemenu lige her

dansk English Deutsch