Julemenu 2019

Når det er jul, skal der ikke mangle noget. Især ikke når det kommer til maden. Det er en meget vigtig sønderjysk tradition, som vi har taget med rundt i hele landet på alle vores restauranter - ikke kun når det er jul. For os er det nemlig vigtigt, at alle får muligheden for at gå herfra mætte og tilfredse. 

Julen er en helt særlig tid i Danmark. Hver familie har deres traditioner i december måned. Både med aktiviteter, ture, lege og ikke mindst MADEN. 

Vi har også vores traditioner: nogle skifter hvert år, nogle bliver og nogle har altid været der. Hvis der er noget, vi holder fast i, så er det maden. Der er intet som traditionelt dansk julemad. Vi har samlet vores julefavoritter i buffeten, så I fra den 20. november og helt til den 22. december kan opleve smagen af jul hos Restaurant Flammen. 

 

Som ekstra på buffeten i perioden 20. november til den 22. december 2019, har vi disse julelækkerier på buffeten:

 

Det kolde bord:

Sildehapsere

Æg med mayonnaise og rejer

Laks med dressing

Grønkålssalat med appelsin og tranebær

 

Varm buffet:

Flammens rødkål med hasselnødder og appelsin

Frikadeller

Tarteletter med hønsekødsfyld

Risengrød med kanelsukker og smør

 

Grill:

Pulled beef braiseret i juleøl

Ribbensteg farseret med and, abrikos og rosmarin

Julemedister

Andebryst

Glaseret skinke

Andesovs

 

Derudover kan der i denne periode tilkøbes ris a la mande som dessert.

 

Velbekomme og glædelig jul

dansk English Deutsch