Flammens kalveculotte

Flammens kalveculotte er krydret med Flammens BBQ-krydderi. En steg der giver lækre, smagfulde og møre stykker rosa kød.

  • Scale Created with Sketch. 900-1100 gram
179,-
Produktbeskrivelse

Flammens kalveculotte er til dig, der ønsker at servere et mørt og rosa stykke kød. Flammens kalveculotte er krydret med Flammens BBQ-krydderi, som er udviklet af familien Rosenfeldt Sunddal.

Stegen er krydret og klar til tilberedning, og der skal ikke tilsættes yderligere. Stegen er ligeledes ridset i skæreretning, så det er nemt for dig at skære skiverne korrekt i forhold til kødfibrene. Herved bevares mørheden, og det er nemt at skære igennem.

Vælger du at lægge denne steg i din indkøbskurv, skærer vi kødet ud til dig, krydrer det med Flammens BBQ-krydderi og pakker det omhyggeligt dagen før din ønskede leveringsdato.

Tilberedningstid: 2 timer. I tilberedningsvejledningen beskrives det, hvordan du kan reducere tiden til 1 time.

Allergener: Selleri.

Produktets holdbarhed ved levering: 7 dage.

Kødet kan fryses.

Varedeklar

Næringsdeklaration per 100 g.:
Energi: 513kJ/ 123 kcal
Fedt: 5 g.
-       Heraf mættede fedtsyrer: 2 g. 
Kulhydrat: 1,2 g.
-       Heraf sukkerarter: 0,72 g. 
Protein: 18 g.
Salt:  2,29 g. 

 

ation: 96 % kalveculotte, salt, BBQ-krydderi (salt, krydderier (allehånde, cayenne, chili, gurkemejerod, hvidløg, nelliker, paprika, peber, sellifrø, spidskommen), sukker, smagsforstærker (E621), antiklumpningsmidler (E554, E551), løg, hvidløg), hvidløg.