Kundeklub

Velkommen til Flammens kundeklub.

Spis dig til 4 super gode rabatter, når du besøger Restaurant Flammen.

Hvad siger du til at få gratis refill på øl og sodavand – eller hvad med en gratis grillbuffet?

Som medlem af Flammens kundeklub kan du optjene supergode fordele hos Restaurant Flammen. Jo flere gange du spiser hos os, jo bedre fordele får du, og jo mere sparer du. På dit femte besøg kan du spise gratis hos os.

Bliv medlem af Flammens kundeklub

Og få masser af fordele, hotte konkurrencer og gode tilbud.

Spis dig til 4 supergode rabatter, når du besøger Restaurant Flammen.

Sådan bliver du medlem:

  • 1. Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her . 

    2. Få dit fysiske fordelskort næste gang år du spiser hos os.
    Du skal blot spørge efter det hos personalet.

    3. Så er du klar til at optjene gode rabatter fra dit 2. besøg. 

Det er selvfølgelig gratis og uforpligtende at være medlem af Flammens kundeklub. 

Du optjener også et stempel ved brunch ved 1. besøg og 4. og 5. besøg. 

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.

Er du allerede tilmeldt vores nyhedsbrev, så skal du blot hente dit fordelskort i en af vores restauranter. 

Se vores kundebetingelser nedenfor.


 
Find en restaurant

  • Flammenklub fordele 1

Flammens kundeklub-betingelser

Det er vigtigt, at du giver dig tid til at læse Flammens kundeklubs betingelser og vilkår igennem, inden du tilmelder dig. Du skal jo gerne vide, hvad du siger ja til. Men vi skriver intet med småt, og du kan til enhver tid afmelde dig uden problemer, sure miner eller lang ventetid.

Det er Flammen DK ApS (CVR. 32304508), Skovvangen 57, 6000 Kolding, der står bag Flammens kundeklub.

Har du spørgsmål til vores kundeklub, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 44223356, eller skrive til kontakt@restaurant-flammen.dk.

Flammens kundeklub er et fordelsprogram, der giver dig fordele og rabatter, når du spiser hos Restaurant Flammen indenfor et år fra udstedelsesdatoen. For at få et stempel i dit fordelskort, skal du spise hos os, og regningen skal være på minimum 199 kr. 

Fordelskortet gælder i ét år fra udstedelsesdatoen. Og for personer på 18 år og derover. Kortet er personligt, og et stempel kan ikke overdrages til en anden person. Du skal samtidig tilmelde dig vores nyhedsbrev. Fordelskortet udleveres i vores restauranter, er personligt og skal fremvises sammen med et nyhedsbrev fra Flammen. Rabatterne kan ikke kombineres med andre kampagner og rabatter. Ét stempelkort skal udfyldes ad gangen og kan ikke slås sammen. Ansatte kan ikke tilmelde sig Flammens kundeklub.

Medlemskab af Flammens kundeklub

Du kan helt gratis melde dig ind i Flammens kundeklub. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her eller ved at besøge en af vores restauranter. Dit fysiske fordelskort udleverer vi kun i en af vores restauranter. Ved at melde dig ind i Flammens kundeklub accepterer du Flammens kundeklubs betingelser, og du giver samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig telefonisk, sende dig fysisk post, nyhedsbreve, sms og anden digital markedsføring.

Du giver også samtykke til, at vi må indsamle oplysninger om dine køb og bestillinger hos Flammens restauranter, samt bestillinger foretaget på Flammen.com.

Efter tilmelding sender vi dig en velkomstmail, som du blot skal vise til restaurantens personale. Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev i forvejen, så kan du blot hente dit Fordelskort i en af vores restauranter og vise et af vores nyhedsbreve til personalet.

Du skal have en gyldig e-mailadresse og være fyldt 18 år for at blive medlem. Dit medlemskab er personligt og kan ikke overdrages til andre. Der registreres kun ét medlem pr. e-mailadresse.

Virksomheder, foreninger, selskaber, mv. kan ikke oprette et medlemskab. Medlemskabet gælder ikke Restaurant Flammen uden for Danmark, og man kan derfor ikke optjene rabatter i udlandet. Det er medlemmets ansvar at give besked om nummer- og adresseændring, herunder e-mail. Flammen forbeholder sig retten til ikke at optage et medlem.

Du kan til enhver tid melde dig ud af Flammens kundeklub.

Du kan altid få oplyst, hvilke data og informationer Flammen har registreret om dig som medlem. Dine registrerede oplysninger bliver ikke videregivet til tredjemand, men vil kun blive anvendt til at forbedre din oplevelse og få personaliserede kampagner og tilbud fra Flammens kundeklub.

Find en restaurant

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!