flamme
Sådan får du din grillbuffet til 149 kr. Klik her
close

Mad ud af huset Kolding

Mad ud af huset, Kolding


Mad ud af huset i Kolding fra Flammen
Står du overfor et kommende arrangement nær Kolding og mangler mad ud af huset til din fest? Så er du kommet til det helt rette sted. Med Flammens mad ud af huset i Kolding kan du få en lækker og varieret buffet til dit arrangement. Så er du sikker på, at alle dine gæster bliver mætte. En buffet er nemlig altid en god løsning, når du skal have mad til mange. Derfor skal du vælge Flammens mad ud af huset i Kolding. 

Vælg Flammens mad ud af huset til dit arrangement 
Har du besøgt en af vores restauranter før, så kender du den til gode smag og høje kvalitet. Med mad ud af huset i Kolding fra Flammen får du den samme madoplevelse til dit arrangement. Vores lækre og velsmagende buffet vil med garanti falde i god jord hos dine gæster til dit arrangement. På den måde får alle rigtig god mad at spise, og de kan selv vælge til og fra.

Nyd velsmagende mad ud af huset i Kolding med Flammen 
Ligegyldigt, hvilket arrangement du skal holde, så sørger vi for maden til dit arrangement. Sammen finder vi en rigtig god løsning med hensyn til maden til dit arrangement, så du har en mindre ting at tænke på. Du kan vælge Flammens mad ud af huset i Kolding, når du for eksempel skal holde:

- Fest for mange mennesker
- Konfirmation
- Firma arrangement
 Julefrokost
- Bryllupsfest
- Fødselsdag

Ja, vi sørger for den velsmagende mad til dit arrangement, uanset hvor mange I er, og hvad I fejrer. Vi står klar til at gøre dit arrangement til en succes med vores smagfulde og populære mad ud af huset i Kolding.

Få buffet ud af huset, der egner sig til dine gæster 
Når du skal have mad ud af huset til mange mennesker, så er buffet altid en god ide. På den måde kan du udvælge flere af vores lækre retter, så dine gæster selv kan vælge, hvad de kunne tænke sig. Du kan selv sammensætte dit mad ud af huset, så det egner sig til dine gæster. På den måde får alle en rigtig god madoplevelse med Flammens mad ud af huset. 

Flammens mad ud af huset i Kolding, når det skal være nemt 
En af fordelene ved Flammens mad ud af huset i Kolding er, at det er yderst nemt for dig at servere velsmagende og lækkert mad for alle dine gæster til dit arrangement. Det eneste, du skal sørge for, er oprydningen, så klarer vi resten. Med Flammens mad ud af huset får du restaurant kvalitet til dit arrangement, som er en stensikker vinder blandt mange. Tag fat i os i dag og hør mere omkring Flammens mad ud af huset i Kolding.

Bestil Flammens mad ud af huset i Kolding
Så hvis du har et kommende arrangement i den nærmeste fremtid, så er det aldrig for tidligt at tage fat i os hos Flammen. Vi står klar til at gøre dit arrangement til en kæmpe succes, hvor maden er velsmagende og lækker. Du kan altid tage fat i os og høre mere omkring mad ud af huset i Kolding. Så kan vi sammen finde en løsning, som er tilpasset dit arrangement. Kontakt os i dag og bestil dit mad ud af huset i Kolding hos Flammen.

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Kolding
Haderslevvej 145,
6000 Kolding
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger lige overfor Netto, lige ved krydset og overfor Q8-tanken.

Der er få parkeringspladser i baggården bag ved restauranten. Kør ind ad den lille sidevej, hvor der er et skilt ved fortovet, hvorpå der står "Auto Mester".

Der er også mulighed for parkering lige overfor restauranten ved Netto, vælger man at holde derovre, må man holde der 1 time (husk p-skiven).

Åbningstider Mad ud af huset

Åbningstider

 • Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 23.00

Buffeten lukker

 • Søndag - torsdag: Kl. 21.00
 • Fredag og lørdag: Kl. 22.00

NYE ÅBNINGSTIDER D. 19/9 - 4/10

 • Søndag- torsdag: 17.00 - senest kl. 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 22.00

BUFFETEN LUKKER D. 19/9 - 4/10

 • Søndag og Torsdag: Kl. 20.15
 • Fredag og Lørdag: Kl. 21.30

Brunch- og frokostbuffet
Åbner lørdag d. 10. oktober 2020.  

 • Lørdag: 9.30 - 14.00
 • Søndag: 9.30 - 14.00

Brunchbuffeten lukker

 • Lørdag og Søndag: Kl. 13.30

Telefontider

 • Mandag - torsdag: 12.00 - 20.00
 • Fredag: 12.00 - 21.00
 • Lørdag:09.30 - 21.00
 • Søndag: 09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 35 26 63 61
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
dansk English Deutsch
flamme
Sådan får du din grillbuffet til 149 kr. Klik her
close
icon-dismiss
25 09 2020 FLA Billeder Ny 2

Få vores grillbuffet til 149 kr. når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Gør som 104.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. (Normalpris 199 kr. / 219 kr.) Privatlivspolitik