Øl fra lokale bryggerier

Vi støtter lokalsamfundet i de byer vi har restauranter. Derfor kan du nu nyde en iskold specialøl fra ét af bryggerierne i nærområdet, når du besøger Flammen.

Vi støtter op om det lokale i de byer, hvor vi har restauranter

Det kan vi gøre på mange måde og en af de oplagte er, at støtte de lokale bryggerier, der findes rundt omkring i landet. 

Vi har besøgt bryggerierne, smagt på øllene og fået en god snak med de forskellige brygmestre, som virkelig brænder for det de laver, ligesom vi brænder for det vi laver. Og når vi hver især gør det vi er bedst til, kan vi samlet set give dig og alle vores andre gæster en ekstra god oplevelse.

I alle Flammens restauranter finder du i dag en eller flere øl fra et lokalt bryggeri. Når du besøger vores restaurant i hjertet af Odense, kan du blandt andet få skænket en kold øl, som brygmester Claus fra Munkebo Brewey har brygget.

Tager du til Sjælland og besøger vores restaurant i Roskilde, vil de med glæde servere en velskænket fra Røde Port. Eller hvad med at tage til Viborg, og smage en Mageløs fra Viborg bryghus (det er deres mest solgte øl). Mulighederne er mange – vi anbefaler en tur rundt til alle vores 15 restauranter.

Udvalget i de forskellige restauranter

Når du besøger vores restaurant i Esbjerg, finder du lækre øl fra Fanø Bryghus. Vi tilbyder i alt 7 varianter fra deres sortiment som er at finde i løbet af de forskellige sæsoner som Fanø Bryghus producerer dem i. Her er både: Lager, Pale Ale, Helles Bock, hvedeøl, Brown Ale, Chokolade Stout & IPA.

esbjerg ol

Viborg byder vi på lækre varianter fra Viborg Bryghus. Lige nu kan du vælge mellem IPA – “The Sound Of Musaic”  eller Mageløs:

Mageløs er en indbydende, perlende og letdrikkelig økologisk pilsner. Stor smagsoplevelse; først som fyldig karamel, så frisk, nærmest citrusagtig, bitterhed
rundet af med behagelig vedvarende eftersmag.

Magelos og IPA

 

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!