Øl fra lokale bryggerier

Vi støtter lokalsamfundet i de byer, hvor vi har restauranter. Derfor kan du nu nyde en iskold special-øl fra ét af bryggerierne i nærområdet, når du besøger Flammen.

Vi støtter op om det lokale i de byer, hvor vi har restauranter

Det kan vi gøre på mange måder, og en af de oplagte er, at støtte de lokale bryggerier, der findes rundt omkring i landet. 

Vi har besøgt bryggerierne, smagt på øllene og fået en god snak med de forskellige brygmestre, som virkelig brænder for det de laver, ligesom vi brænder for det vi laver. Og når vi hver især gør det vi er bedst til, kan vi samlet set give dig og alle vores andre gæster en ekstra god oplevelse.

I alle Flammens restauranter finder du i dag en eller flere øl fra et lokalt bryggeri. Når du besøger vores restaurant i hjertet af Odense, kan du blandt andet få skænket en kold øl, som brygmester Claus fra Munkebo Brewey har brygget.

Tager du til Sjælland og besøger vores restaurant i Roskilde, vil de med glæde servere en velskænket fra Røde Port. Eller hvad med at tage til Viborg, og smage en Mageløs fra Viborg bryghus (det er deres mest solgte øl). Mulighederne er mange – vi anbefaler en tur rundt til alle vores 15 restauranter.

Udvalget i de forskellige restauranter

Når du besøger vores restaurant i Esbjerg, finder du lækre øl fra Fanø Bryghus. Vi byder på hele 7 varianter fra deres sortiment, så mon ikke du kan finde en, der falder i din smag?

Her er både: Lager, Pale Ale, Helles Bock, Hvedeøl, Brown Ale, Chokolade Stout & IPA.

esbjerg ol

Tager du til Glostrup, kan du nyde en lækker kold øl fra bryggeriet SkanS der ligger i Brøndby. Her har vi valgt 3 varianter:

SkandS CPH All Night  er en alkoholfri Pale Ale, med en frugtagtig duft og en balanceret smag af humle. Smagen af en håndbrygget specialøl, men uden de høje alkoholprocenter og uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen. 

Humlefryd er en tjekkisk inspireret pilsner-type med en markant, men velafbalanceret humlesmag.

Blå chimpanse er en belgisk inspireret øl med en markant maltsødme og en liflig frugtagtig duft. Humlebitterheden er lav. Den belgiske gær bidrager med en vinøs sødme og en snert af tørret frugt.

 Glostrup ol

 I Viborg byder vi på lækre varianter fra Viborg Bryghus. Lige nu kan du vælge mellem Obersten eller Mageløs:

Obersten er en dejlig fyldig, blød og mørk lager øl, der, til trods for sin milde smag, stadig lader de skønne, mørke malte træde let igennem.

Mageløs er en indbydende, perlende og letdrikkelig økologisk pilsner. Stor smagsoplevelse; først som fyldig karamel, så frisk, nærmest citrusagtig, bitterhed rundet af med behagelig vedvarende eftersmag.

2 ol fast inventar viborg bryghus

I Næstved har du mulighed for at smage hele 5 forskellige varianter fra Kongebryg. 
Kongebryg har eksisteret siden 2013 og har med stor succes lavet øl lige siden. Alt foregår ved håndkraft - både tapning, påsætning af kapsler og etiketter. 

ol Naestved

 

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!