Påsken 2019

Vi har åbent alle dage i påsken og har både nye forårsretter, sønderjyske solæg og så er den eksotiske kænguru tilbage på grillen.

I Sønderjylland, hvor vi kommer fra, er påskemiddage en stor ting og der følger mange forskellige traditioner med. Man hygger med venner og familie, og måske næææsten vigtigere – så spiser man. Meget. Traditionerne omkring maden er meget forskellige, alt afhængigt af, hvor i Sønderjylland, man kommer fra. Det vigtigste er at alle bliver richte gott satt (meget mætte).

Vi glæder os til at være en del af jeres påskemiddage på Flammen.

 

Forårsmenu

Vi har piftet vores velkendte grillbuffet op med lidt forårsretter som bl.a. en lækker hollandaisesauce til laksen, Pasta Creme, nye kartoffeltyper og en vegetarsteg.

Læs mere om forårsmenuen lige her: www.restaurant-flammen.dk/forarsmenu

 

Prøv solæg i påsken

Som noget helt nyt introducerer vi, i år, den sønderjyske tradition solæg. Da vi jo er af sønderjysk oprindelse, vil vi så gerne dele lidt af vores elskede traditioner og her er solæg en af favoritterne.

Læs mere om den spændende sønderjyske påsketradition lige her: www.restaurant-flammen.dk/prov-solaeg-i-pasken

 

Påske med kænguru

Noget andet, I kan glæde jer over i påsken er, at vi får kænguru tilbage på grillen. I finder den eksotiske variant på grillen fra lørdag den 13. april.

dansk English Deutsch