BRUNCH - OG FROKOSTANRETNING HVER LØRDAG OG SØNDAG (UDVALGTE RESTAURANTER)

HVER SØNDAG SPISER BØRN U/12 ÅR TIL 49,- INKL. SOFTICE

KÆMPE GRILLBUFFET HVER AFTEN MED MIN. 15 FORSKELLIGE SLAGS KØD

BESTIL DIN TAKEAWAY MENU HURTIGT OG NEMT ONLINE

Velkommen til Restaurant Flammen i Roskilde

Oppe på øverste etage af Ro’s Torv finder I vores hyggelige restaurant. Her har vi indrettet os på bedste Flammen-manér med spændende antikviteter, små hyggekroge og en rar dæmpet belysning. Hvis I er sultne efter en shoppingtur, eller I skal en tur i biografen, så kig forbi, og bliv godt mætte af vores lækre grillbuffet. I finder helt sikkert noget, I kan lide – og vi glæder os til at give jer en god aften her i vores restaurant.

Marc
Marc L. Frederiksen
Bestyrer, Restaurant Flammen Roskilde

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Roskilde
RO's torv 51,
4000 Roskilde
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger på Ro´s Torv 51 på 1. sal, lige overfor biografen og Fitness DK.

Der er mulighed for parkering i parkeringskælderen, hvor man kan holde i 2 timer gratis, derefter koster det omkring 10-20 kr. pr. time.

Åbningstider

Åbningstider

 • Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 22.30

Buffeten lukker

 • Søndag - torsdag: Kl. 20.30
 • Fredag og lørdag: Kl. 21.30

Brunch- og frokostanretning

 • Lørdag: 9.30 - 14.00
 • Søndag: 9.30 - 14.00

Brunch- og frokostbuffeten lukker

 • Lørdag og Søndag: Kl. 13.30

Telefontider

 • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
 • Fredag:12.00 - 21.00
 • Lørdag:09.30 - 21.00
 • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 44 22 33 51

Tjek gerne online booking eller ring på tlf. +4544223351 for nærmere information.
Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd for at sikre, du ikke går forgæves. Vi glæder os til at se dig.

resume Job hos os

Kunne du tænke dig et job hos Restaurant Flammen Roskilde? Se om vi har nogle ledige stillinger, som endnu ikke er besat, eller 
send os en uopfordret ansøgning.
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
Information
 • buffet

  Buffet

  Hvis I har en god appetit med jer, så kig forbi vores restaurant her i Ro’s Torv. Vi har nemlig en grillbuffet, der nyder på noget for enhver smag. Med 15 slags kød på grillen, en salatbar med 50 varianter og en varm buffet, der gør både voksne og børn glade, er der store chancer for at gå mætte hjem.
  Læs mere
 • selskaber

  Selskaber

  Vores store restaurant er i Roskilde giver masser af muligheder for selskaber af både stor og lille størrelse. Vi har nemlig områder indrettet til de helt store selskaber og små søde hyggekroge til de lidt mindre. I skal endelig bare kontakte os, hvis I vil høre om mulighederne.
  Læs mere
 • Restaurant gæster

  Arrangementer

  Her i Roskilde er vi helt vilde med arrangementer. Vi har haft besøg af både julefrokoster, runde fødselsdage, kobberbryllupper og reunions – og vi elsker det! Heldigvis er Flammen det ideelle sted at samle en masse mennesker. Vi har både plads og mad til alle.
  Læs mere
 • IMG 20181002 122123 Bokeh

  Gavekort restaurant

  Det kan være svært at finde den perfekte gave til en man holder af. Med et gavekort til Flammen giver du en hyggelig aften med god mad og godt selskab, hvor ingen skal tænke på opvasken bagefter. Du kan nemt købe et gavekort her på siden og selv printe det ud, eller få det tilsendt med en gaveæske.
  Gavekort
 • Kød på grillen hos Restaurant Flammen

  Spisested Roskilde

  Hvis du skal ud at spise, så har vi et rigtig godt spisested i Roskilde. Vores store grillbuffet byder på noget for enhver smag, hvad end, du er ude at spise med kæresten, familien eller vennerne. Vi glæder os til en skøn aften her i vores hyggelige spisested i Roskilde.
 • Familierestaurant - tag familien med på restaurant

  Familierestaurant

  Hvis familien skal ud at spise i Roskilde, så er Flammen i Ro’s Torv et rigtig godt bud. Med vores kæmpe grillbuffet med retter til de fleste smagsløg, store og små, kan I helt sikkert finde noget til hele familien. Vi glæder os til at se hele familien i vores familierestaurant i Roskilde.
 • Tag ud at spise med venner og familie

  Ud at spise

  Tag vennerne, familien eller kollegaerne med ud at spise på Flammen Roskilde. Vores grill byder på 15 forskellige slags kød, vores varme buffet har noget for enhver smag og vores kæmpe salatbar giver muligheder for at mikse jeres favoritsalat. Hvis I stadig er sultne efter buffeten, så kan I tilkøbe desserter som bl.a. All-you-can-eat softice.
 • Gullash ragout fra Flammens buffet

  Restaurant Roskilde

  Vores restauranter har alle en rød tråd, som hedder hygge. Restaurant Flammen Roskilde er som de andre restauranter, indrettet med antikviteter, dæmpet belysning og den der helt særlige hyggelige Flammen-stemning.
 • Flemming griller

  Forretningsfrokost i Roskilde

  Her hos Flammen i Roskilde kan I, som noget helt særligt, holde jeres firmaarrangementer eller møder her i restauranten. Vi kan nemlig åbne restauranten op til frokost, når I er min. 50 personer, der deltager. Vi har selvfølgelig også altid muligheder om aftenen. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov, så ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17, så finder vi den helt rigtige løsning til jeres næste arrangement.

Spis dig mæt på Restaurant Flammen i Roskilde 

Et behageligt spisested, bredt udvalg af lækkerier og kærlighed for den gode smag. Leder du efter en god restaurant i Roskilde, så er det netop, hvad Restaurant Flammen tilbyder. Her får du tilfredsstillet dine smagsløg med alt, hvad hjertet begærer. Vi har nemlig en saftig grillbuffet, der egner sig godt til både store og små maver. Tag vennerne, familien eller kollegaerne med ud at spise på Ro’s Torv i dag.

En grillbuffet ud over det sædvanlige

I din søgen efter gode restauranter i Roskilde, kan du ofte støde på mange valgmuligheder. Har du svært ved at vælge? Så har vi en god nyhed til dig på Restaurant Flammen i Roskilde. Her får du ikke mindre end 15 slags kød på grillen, hvor udvalget varierer. Er du ikke til så meget kød, har vi også en frisk og indbydende salatbar. Du bestemmer selv, hvad du vil have på din tallerken, når vores udskærer præsenterer menuen.

På vores restaurant i Roskilde kan du blandt andet få:

 • Sund salatbar med minimum 50 slags tilbehør
 • Flere allergivenlige retter til den sarte mave
 • Minimum 15 slags saftigt kød og varm buffet
 • All-you-can-eat softice og læskende drikkevarer
 • Varieret samt frisk brunch- og frokostbuffet 

På vores restaurant i Ro’s Torv er der altså noget for enhver smag. Af kød har vi blandet andet smagsrig oksespidsbryst, kalveculotte, Black Angus okseblomme og meget mere. Naturligvis gennemstegt og rosastegt. Vi har lange åbningstider, så du både kan få en god start på dagen, blive mæt på shoppingturen eller inden en tur i biffen. Med vores restaurant i Roskilde har du en masse lækre og sunde måltider at dykke ned i. Se vores kæmpe grillbuffet her.

Få en overdådig start på dagen med restauranter i Roskilde

Hvordan lyder et tag-selv-bord med friskskåret pålæg, wienerbrød, salat, omeleter og meget mere? For os virker det lidt som drøm. Men det er faktisk virkelighed. Hos Restaurant Flammen har vi nemlig en overdådig brunch med alt, hvad du drømmer om. Når det gælder en god brunch i Roskilde, så er det ikke nok med de klassiske retter. Vi sørger også for hygge, trygge rammer og masser af lune retter. Alt sammen til en virkelig god pris.

I vores restaurant i Roskilde kan du se frem til en lækker brunch- og frokostmenu med:

 • Forskellige slags rundstykker og tilbehør
 • Tarteletter, fire slags kød, rösti og mere
 • Omelet-station, yoghurtbar og frisk frugt
 • Vafler med softice og dejligt wienerbrød

Gør dig selv en tjeneste og kig i vores menu. Vi har nemlig meget mere at forkæle dig med end blot ovenstående. Skal maden skylles ned med en kop kaffe eller juice? Tilkøb kaffe, te, kakao og seks slags juice ad libitum. Så kan din dag ikke starte meget bedre. Husk, at børn under fire år får gratis brunch og frokost i Restaurant Flammen i Roskilde.

Mangler du spisesteder i Roskilde til dit arrangement?

Leder du efter spisesteder i Roskilde til din begivenhed? Om du vil arrangere en julefrokost, en fødselsdag eller en reunion, så har vi et område til dig. På Restaurant Flammen i Roskilde er vi nemlig helt vilde med at forkæle vores gæster. Vi har områder indrettet til de helt store selskaber og små søde hyggekroge til de lidt mindre.

Som noget ganske særligt kan du også holde firmaarrangementer og møder i vores restaurant i Roskilde. Er I minimum 50 personer, der deltager, får I adgang til Restaurant Flammen i Roskilde. Vi skaber de bedste vilkår for et godt møde. Her er der nemlig ingen kolleger, der går sultne hjem.

Om du vil invitere familien, vennerne eller firmaet på god mad, er der altid et væld af lækre retter og effektiv service. Der skal ikke mangle noget, når du leder efter en god restaurant i Roskilde. Med over 15 forskellige slags kød, en varm buffet og kæmpe salatbar kan I mikse jeres helt egne favoritter. Er der plads i maven, så kan I også tilkøbe søde desserter.

Lyder det som noget for jer? Hør mere om muligheden for at holde dit arrangement eller møde på Flammen Roskilde. Vil du forkæle dit selskab lidt ekstra, kan du med fordel vælge vores All Inclusive pakke, som du bestiller til hele bordet. Vi sørger for en hyggelig atmosfære og de helt rigtige rammer. Har I lyst til at blive længe, eller skal I videre til næste mødested? I bestemmer selv. Her er der plads og mad til alle. 

Saml dine gode restauranter i Roskilde hos Flammen 

Hos Restaurant Flammen i Roskilde vil vi gerne gøre vores for, at du får en nem morgen, eftermiddag og aften. For når du inviterer ud på gode spisesteder i Roskilde, så skal menuen være varieret, saftigt, frisk og dække alle gæsternes behov. Og det er netop hvad, vi tilbyder. Med en aften i vores restaurant i Roskilde skal du hverken tænke på indbydende måltider, kolde drikkevarer eller træls opvask. Den klarer vi. Vores røde tråd om hyggelig atmosfære er blot prikken over i’et.

Er du blevet sulten? Bestil bord på vores foretrukne restaurant i Roskilde.

dansk English Deutsch
Luk vindue
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!