Bland din egen lækre salat i vores salatbar

Mere end 50 varianter i salatbaren

Gode råvarer, nye opfyldninger og mindst 50 forskellige varianter. Så kort kan det siges om vores salatbar, men der gemmer sig mange flere fordele. Hos Restaurant Flammen kan du blande din helt egen salat med alle dine favoritter. Et lækkert tilbehør eller måltid med sunde vitaminer og skøn dressing. 

Salatbar med alt, hvad hjertet begærer

Det fungerer jo godt. Det der salat. Det kan både være sprødt, men også sundt og nærende. Og så passer de grønne råvarer super godt som en ekstra smagsoplevelse til din mad. Derfor vil vi heller ikke have, at du bliver skuffet. Og med mere end 50 forskellige varianter af salater har vores salatbar helt sikkert noget for dig. Med vores friske salatbuffet hos Restaurant Flammen kan du:

- Vælge mellem minimum 50 slags salater og frisk brød
Få sundt tilbehør til dit møre kød og varme retter
Mikse dine egne favoritter og smagskombinationer
Stille den lille sult eller spise salaten som hovedret

Udvalget i vores salatbar kan variere i perioder. Dog vil du blandt andet kunne finde en klassisk dansk salat bestående af gulerødder, agurk, icebergsalat, tomat og agurk. Er du til andre salater, har vi naturligvis også pasta vendt i pesto, sorte oliven, dressing og meget mere. Pynt din salat med små forfriskninger såsom vindruer, rosiner, kerner og ananas.

Kender du en, der fortjener en bid af den gode salatbar? Giv dem et gavekort. De kan anvendes i alle vores restauranter og er gyldige i tre år.

Bestil vores salat som take-away

Skal din salatbar lige toppes endnu mere? Vi tilbyder selvfølgelig også et bredt udvalg af salat som take-away. Det betyder, at du ikke behøver tage turen hen til vores restaurant for at få nærende og sundt mad. I stedet forbereder vi velsmagende take-away menuer med salat som tilbehør. Du kan naturligvis også tilkøbe ekstra salater. Så er der både styr på den gode smag og samvittigheden.

Prøv for eksempel et lille frisk afbræk fra kødet, kartofler og sovs. Med årstidens frugt og grønt får din menu lige et ekstra pift. Måske har du også mulighed for at sætte tænderne i friskkogt pasta og sprød bacon. Kig efter vores restauranter og se, hvem der tilbyder salat som take-away. 

Vi lover, at den gode smag fra restauranten også følger med i din salat som take-away. Oplev den gode smag derhjemme, uden at bruge tid på opvask eller madlavning. Se vores fristende menu her. Ønsker du at få den fulde oplevelse, er du altid velkommen i vores mange restauranter.

Besøg vores salatbuffet hos Restaurant Flammen

Når du bestiller vores grillbuffet, får du adgang til det kæmpe udvalg i vores salatbuffet. Her har vi alt fra grøntsager, salat, frugt, croutoner, pasta, nødder, perlebyg, pesto og mere. Derudover har vores salatbuffet også et spændende udvalg af topping og dressing. Måske har du lyst til tzatziki, grov remoulade, bearnaise dip eller Thousand Island dressing?

En af de mange fordele ved at besøge vores salatbuffet er, at du kan komme igen og igen. Det vil sige, at du kan tage lige så mange portioner, som din bukseknap tillader det. Uden at betale ekstra. For hvorfor nøjes med én tallerken, når nu maden smager godt? Det synes vi i hvert fald er synd. Hvis du derfor vil prøve lidt af det hele i vores salatbuffet, har du muligheden.

Skyl din salat og kødet ned med forfriskende kolde drikke. Vi har alt fra øl og cider, sodavand, vand, bobler, vin og cocktails. Når du er lige ved at være mæt, er det bare om at kaste dig over en af vores lækre desserter. Softice ad libitum, gammeldaws æblekage og chokoladedrøm, blot for at nævne nogle få. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Restaurant Flammen.

 

Se hele menuen her

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!