Flammen TakeAway Aalborg

Flammen TakeAway, Aalborg

Vælg Flammen TakeAway i Aalborg

I vores takeaway kan du blandt andet bestille go’e ben, salat, fritter og lækre, møre og saftige stege. Vi tilbyder også at du kan blande din helt egen TakeAway favorit-menu. 

Er du også blevet træt af den klassiske TakeAway såsom pizza og burger, så fortvivl ikke. Hos Flammen TakeAway i Aalborg tilbyder vi et velsmagende og sundere alternativ, som du kan nyde i hverdagen og weekenden. Blandt vores menukort finder du nemt den ideelle menu til din appetit. Tjek vores menukort ud allerede i dag, og se frem til et lækkert måltid

Vælg Flammens takeaway i Aalborg 
Hos os får du nemt og hurtigt et lækkert måltid på bordet hjemme hos dig selv. Har du besøgt en af vores restauranter før, så kender du til vores koncept med all you can eat buffet. Vi sørger for den samme høje kvalitet og gode smag, når du bestiller TakeAway. På den måde føler du, at du spiser ude på en af vores restauranter. 

Tag en af vores lækre menuer med TakeAway
Blandt vores lækre menuer finder du helt sikkert en, der passer til din appetit og smag. Har du nogle specifikke krav eller ønsker til din mad, kan du nemt blande din egen menu med takeaway i Aalborg. Du kan blandt andet vælge mellem følgende menuer her:

Go’e ben menu

Ribs n’ beef menu

Oksespidsbryst menu

Børnemenu

 Vores menuer fås til fire personer, to personer eller en person. På den måde kan alle nemt blive mætte. Skal der mere til at mætte dig, så bestil også nogle af vores lækre sideorders og tilbehør til at fuldende dit måltid. Nup også en dessert med på vejen, som en god afslutning på det lækker måltid. Udforsk hele vores menukort og bestil TakeAway i Aalborg hos Flammen i dag. 

Spis sund TakeAway
En af fordelene ved Flammens TakeAway er, at du selv kan skræddersy din menu. Så hvis du for eksempel skal holde styr på dine kalorier, kan du nemt selv sammensætte en menu, der er tilpasset dine behov og præferencer. 

Du kan selvfølgelig også gå all in på vores sprøde pommes fritter og cremet kartofler sammen med vores himmelske sovse - så har du også et solidt cheat meal. Ja, det er helt op til dig, hvad du gerne vil have, når du skal have takeaway i Aalborg fra Flammen.

Få buffeten med hjem med Flammens takeaway i Aalborg 
Det gode ved Flammens TakeAway er, at du kan få en buffet med hjem til dig selv. Mix og sammensæt de forskellige menuer, sideorders og retter, vi serverer, og så har du din helt egen buffet hjemme hos dig selv.

Det fungerer perfekt til dig, der gerne vil have lidt af det hele. Så behøves du heller ikke vælge kun én ting, som altid er svært.

På den måde kan du få et sundt og nærende måltid, når du skal have TakeAway i Aalborg. Vælg for eksempel vores møre og saftige stege eller kylling sammen med vores salatbar. Bestil Flammens TakeAway i Aalborg allerede i dag - nemt og hurtigt gennem hjemmesiden.

Både til hverdagen og weekenden 
Flammens TakeAway i Aalborg er perfekt til både hverdagen og weekenden. I hverdagen, hvor det skal være lidt nemt men stadig lækkert, så er Flammens TakeAway et rigtig godt valg. Når du gerne vil forkæle dig selv i weekenden, er Flammen altid en god løsning.

Det er også ideelt, hvis du får sultne gæster på besøg. Det vil med garanti falde i manges smag. 

Bestil Flammens takeaway i Aalborg i dag
Hvis dine tænder også begynder at løbe i vand, og din appetit er vækket, så er det bare med at få bestilt TakeAway fra Flammen i Aalborg i dag. Vi har gjort det nemt for dig at få et lækkert og velsmagende måltid på bordet - både når tiden er knap, men også når det skal være ekstra hyggeligt. Du vælger bare et afhentningstidspunkt, så sørger vi for, at maden står varm og klar til dig - hurtigt og uden besvær. Bestil her i dag.

 Du finder vores restaurant i Østerågade 27, 9000 Aalborg. Her kan du både spise i restauranten eller vælge TakeAway. Du kan bestille bord her, og vores åbningstider står nederst på denne side. Du kan også forkæle en, du holder af med et gavekort.

Tilmeld dig også vores nyhedsbrev nederst på vores hjemmeside, så du ikke går glip af gode tilbud og kampagner.

 Velbekomme.

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Aalborg
Østerågade 27,
9000 Aalborg
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger i centrum af byen overfor John Bull Pub og skråt overfor Burger King.

Der er ingen p-pladser tilknyttet til restauranten, men der er, mod betaling, mulighed for at parkere ved Salling på Nytorv 9, ca. 200 meter fra restauranten eller ved Q-park på Strandvejen 11.

Åbningstider TakeAway

Åbningstider

  • Søndag - torsdag: 17.00 - 19.30
  • Fredag - lørdag: 17.00 - 20.00

Telefontider

  • Mandag - torsdag: 12.00 - 20.00
  • Fredag: 12.00 - 21.00
  • Lørdag:09.30 - 21.00
  • Søndag: 09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 35 26 63 68

TakeAway

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter.

Bestil TakeAway takeaway
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!