Flammen TakeAway Esbjerg

Flammen TakeAway, Esbjerg

Vælg Flammen TakeAway i Esbjerg

I vores takeaway kan du blandt andet bestille go’e ben, salat, fritter og lækre, møre og saftige stege. Du kan endda blande din helt egen TakeAway favorit-menu. 

Med TakeAway fra Flammen i Esbjerg får du et velsmagende og lækkert måltid uden alt besværet. Vi har gjort det nemt for dig at bestille smagfulde og godt sammensatte menuer, så du hurtigt kan få et rigtig godt måltid på bordet. Tjek vores menukort ud allerede i dag, så du ved præcis, hvad du skal bestille til dit næste TakeAway måltid i Esbjerg. 

Få lækkert TakeAway i Esbjerg
De dage, hvor du bare gerne vil have et godt måltid på bordet uden alt besværet, så er TakeAway altid en god løsning. I Esbjerg finder du Flammen, som tilbyder lækkert TakeAway - nemt og hurtigt. Vi har sammensat velsmagende menuer, som gør det nemt for dig at bestille TakeAway i Esbjerg. Har du nogle specifikke ønsker og præferencer, så kan du også sammensætte din egen menu - lige som du vil have det.

Nyd vores lækre menuer
Blandt vores lækre menuer er der altid noget for enhver smag og ønsker. Hos Flammen kan du forkæle dig selv med en lækker menu eller sammensæt din egen. Vælg blandt andet mellem følgende menuer, når du bestiller TakeAway i Esbjerg fra Flammen:

 - Go’e ben menu
Ribs n’ beef menu
Okseroast menu
- Spidsbryst menu
Kyllinge menu

Ja, vi synes også selv, at det lyder ret lækkert og kan vær svært at modstå. Vores menuer fås til en person, to personer eller fire personer, så alle nemt kan blive mætte. Vi tilbyder også børnemenuer, som helt sikkert vil falde i god jord hos børnene. Udforsk hele vores velsmagende og varieret menukort og bestil takeaway i Esbjerg i dag.

Flammen i Esbjerg tilbyder smagfuldt TakeAway derhjemme
Hvis du har besøgt en af vores restauranter før, så kender du sikkert til vores all you can eat buffet koncept - perfekt til dig, der gerne vil have lidt af det hele. Med Flammen TakeAway i Esbjerg kan nyde vores lækre mad derhjemme. 

Mix vores forskellige menuer eller sammensæt din egen, så du får det præcis, som du gerne vil have. 

Selvom du vælger Flammens TakeAway i Esbjerg, så skal du ikke gå på kompromis med kvalitet. Vi sørger nemlig for den høje kvalitet og gode smag, som du kender fra vores restauranter. Prøv det selv og bestil det i dag.

Spis sundere og nærende TakeAway
Flammen i Esbjerg tilbyder et sundere og nærende alternativ til den klassiske takeaway. Fordi du selv kan sammensætte din egen menu, kan du nemt skræddersy din menu, så den er tilpasset dine behov i forhold til kalorier. Selvfølgelig kan du også gå all in på vores sprøde pommes fritter, lækre sovse og dips og vores saftige og møre udskæringerne - det er en god kombination, hvis du spørger os.

Til hverdag og i weekenden
Når det skal være ekstra nemt i hverdagen, så er TakeAway et rigtig godt valg. På den måde kan du nemt og ubesværet få et lækkert og velsmagende måltid. TakeAway fra Flammen i Esbjerg er også altid et sikkert valg, når du gerne vil forkæle dig selv i weekenden. Det er også perfekt, hvis du får gæster på besøg - det vil med garanti falde i god jord hos dine sultne gæster. 

Smid med fordel en god serie eller din yndlingsfilm på, så er der dømt totalt weekend eller hverdags hygge. Læn dig tilbage og nyde et dejligt velfortjent TakeAway. Vælg Flammen TakeAway i Esbjerg, når det skal være ekstra hyggeligt eller bare lidt ekstra lækkert i hverdagen.

Bestil Flammens TakeAway i Esbjerg i dag
Hvis dine tænder også løber i vand, så er det aldrig for tidligt at bestille TakeAway fra Flammen i Esbjerg. Tag et kig i vores lækre menukort og glæd dig til en smagfuld madoplevelse. Du finder vores restaurant på BROEN shopping 20, 6700 Esbjerg, hvor du altid er velkommen til at besøge os. Du kan se åbningstiderne nederst på denne side, så kan du se, hvornår du kan hente TakeAway eller spise hos os. Foretrækker du at hyggen skal være i vores restaurant, så kan bestille bord her.

Forkæl en, du holder af med et lækkert gavekort til vores restaurant eller TakeAway, så de kan prøve vores lækre TakeAway eller restaurant.

Velbekomme.

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Esbjerg
BROEN Shopping 20,
6700 Esbjerg
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger i BROEN Shoppings stueplan imellem indgangene mod Jernbanegade.

Der er 4 timers gratis parkering på taget. Husk blot at stille p-skiven.

Åbningstider TakeAway

Åbningstider

  • Søndag - torsdag: 17.00 - 19.30
  • Fredag - lørdag:17.00 - 20.00

Telefontider

  • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
  • Fredag:12.00 - 21.00
  • Lørdag:09.30 - 21.00
  • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 35 26 63 76

TakeAway

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter.

Bestil TakeAway takeaway
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!