Flammen TakeAway Glostrup

Flammen TakeAway, Glostrup

Nyd smagfuldt TakeAway i Glostrup fra Flammen

I vores takeaway kan du blandt andet bestille go’e ben, salat, fritter og lækre, møre og saftige stege. Du kan endda blande din helt egen TakeAway favorit-menu. 

Kender du også de dage, hvor det skal være nemt og uden besvær at få aftensmad? Vi har løsningen til dig - hent TakeAway i Glostrup fra Flammen. Her får du lækkert og velsmagende TakeAway, der har samme høje kvalitet og gode smag som i vores restaurant. Tjek vores TakeAway menukort ud og bestil dit næste måltid fra Flammens TakeAway i Glostrup allerede i dag.

Få Flammens velsmagende TakeAway i Glostrup
Med Flammens TakeAway i Glostrup får du et mættende og rigtig velsmagende måltid, når du skal forkæle dig selv med TakeAway. Når hverdagens strabadser tager over, så er det rart at få lækkert mad uden at skal bruge flere timer på at lave det selv. Vi har gjort det nemt for dig at bestille TakeAway fra Flammen i Glostrup. Udforsk vores lækre TakeAway menukort nu.

Vælg blandt vores lækre menuer
Blandt vores velsmagende og godt sammensatte menuer finder du nemt den, der passer til din appetit og præferencer. Du kan blandt andet vælge mellem følgende menuer, når du bestiller TakeAway i Glostrup fra Flammen:

 - Ribs n’ beef menu

Oksespidsbryst menu

 - Kyllinge menu

Børnemenu

Ja, det er næsten så, at tænderne løber i vand. Vores menuer fås til fire personer, to personer eller en person, så alle typer familier kan få lækkert og velsmagende TakeAway i Glostrup. Du kan også nemt sammensætte og skræddersy din egen menu, så du kan få det præcis, som det passer dig. Bestil nemt og hurtigt i dag.

Spis sundt og nærende TakeAway i Glostrup
Når du vælger Flammens TakeAway i Glostrup, kan du både få et sundt og nærende måltid eller gå all in på et cheat meal. Vi har vores lækre salatbar, saftige kyllinge, møre stege, sprøde fritter og smagfulde sovse og dips, så du nemt kan sammensætte den perfekte menu  - uanset om du skal spare på kalorierne, eller om du skal forkæle dig selv med en god omgang TakeAway. 

Tag Flammen i Glostrup, når du skal have TakeAway
De dage, hvor det bare skal være nemt, så findes der ikke noget bedre end TakeAway - og Flammen er et rigtig godt bud, når du skal hente TakeAway. Det gælder både i hverdagen, hvor overskuddet måske er lavt eller i weekenden, hvor det skal være ekstra lækkert. Vælg blandt de lækre menuer eller bland din egen, så du nemt og hurtigt kan afhente velsmagende TakeAway uanset, hvornår det er.

Mad til gæster og dig selv 
TakeAway fra Flammen i Glostrup er ikke kun en god ide, når det bare er dig. Det er også en rigtig god ide, når du får gæster på besøg. Så kan du nemt og ubesværet servere velsmagende og lækker aftensmad, som med garanti vil falde i god jord hos dine gæster.

På den måde slipper du for alt rodet og madlavningen, og du kan bruge din tid sammen med dine gæster.

Bring Flammens TakeAway buffet med hjem 
Kender du til vores koncept i forvejen, så ved du, at vi serverer all you can eat buffet. Det er perfekt til dig, der ikke kan vælge kun en ting. Med Flammens TakeAway i Glostrup får du den samme oplevelse hjemme hos dig selv.

Mix de forskellige menuer og skab en velsmagende og indbydende buffet hjemme hos dig selv. Så er der dømt ren selvforkælelse og et lækkert måltid, som du kan læne dig tilbage og nyde.

Vælg Flammen 
Har du besøgt en af vores restauranter før, så kender du også til vores høje kvalitet og gode smag. Den går vi heller ikke på kompromis med, når du henter TakeAway fra Flammen i Glostrup. Vi sørger for den gode smag og høje kvalitet, så du nemt kan vælge.

Glæd også en, du holder af med et gavekort til Flammen. Så får de også mulighed for at prøve vores lækre buffet.

Du finder vores restaurant i Glostrup på Hovedvejen 114 st., 2600 Glostrup, hvor du både kan afhente TakeAway, men du kan selvfølgelig også spise hos os.

Bestil bord allerede i dag og glæd dig til en velsmagende madoplevelse. Du finder vores åbningstider  nederst på siden her, så du altid ved, hvornår du kan besøge os.

Så vælg Flammens TakeAway i Glostrup - når det skal være nemt, men også når det skal være ekstra hyggeligt.

Velbekomme.

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Glostrup
Hovedvejen 114 st.,
2600 Glostrup

Åbningstider TakeAway

Åbningstider

  • Søndag - torsdag: 17.00 - 19.30
  • Fredag - lørdag:17.00 - 20.00

Telefontider

  • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
  • Fredag:12.00 - 21.00
  • Lørdag:09.30 - 21.00
  • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 44 22 33 62

TakeAway

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter.

Bestil TakeAway takeaway
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!