Flammen TakeAway Kolding

Flammen TakeAway, Kolding

Spis Flammens lækre TakeAway i Kolding

Er hverdagens stress og jag for alvor sat ind, og du er på udkig efter velsmagende og nærende take away i Kolding? Så er du kommet til det helt rette sted. Flammen i Kolding tilbyder et væld af smagfulde menuer, som du nemt kan vælge imellem.. Udforsk vores udvalg og bestil dit næste måltid hos Flammen i dag.

Vælg blandt vores menuer med take away i Kolding
Har du besøgt en af vores restauranter, kender du allerede til vores lækre koncept med buffet. Denne oplevelse kan du nu få hjem til dig selv med take away fra Flammen. Du kan blandt andet vælge mellem følgende velsmagende menuer:

- Braiseret svinenakke med kartoffelmos
- Ben og fritter menu
- Okseroast menu
- Oksespidsbryst menu

Hvis du spørger os, lyder det ret lækkert. Vores menuer fås til fire personer, to personer og en person, hvor alle let bliver mætte. Skal der lidt mere til at mætte dig, så bestil også nogle af vores velsmagende sideorders og måske en lille dessert til at slutte af med. Tjek hele vores menukort ud her og bestil din take away i Kolding fra Flammen allerede i dag.

Et sundt og nærende alternativ til takeaway
Vil du gerne have et rigtig godt måltid uden, at det bliver alt for snasket - så er Flammens take away i Kolding et yderst godt bud. Vi har sammensat lækre menuer, som du nemt kan vælge imellem, men du kan også sammensætte din helt egen menu. På den måde kan du skræddersy dit måltid, så det matcher din appetit og præferencer.

Vælg mellem vores møre og saftige kødudskæringer, smagfulde kylling, mættende salatbar, sprøde pommes fritter, himmelske sovse og dips og sammensæt den ideelle menu til din mave. Så kan du både få et ordentligt cheat meal eller et sundt og nærende måltid, når du skal have takeaway i Kolding.

Nyd take away fra Flammen til hverdag og fest
Take away fra Flammen er et rigtig godt og sikkert valg både til hverdag og fest. 

Får du gæster forbi til aftensmad, kan du nemt og uden besvær servere velsmagende take away fra Flammen. Vores take away er også helt perfekt til de travle hverdage, hvor du gerne vil have et rigtigt godt måltid uden alt besværet.

Vælg Flammen take away, når du gerne vil få fornemmelsen af at spise ude. Med Flammen takeaway i Kolding får du den samme høje kvalitet og gode smag, som hvis du spiste i restauranten. Fordelen er bare, at du kan smide en god serie på og drikke et godt glas vin, men du nyder din take away fra Flammen hjemme fra din sofa.

Få buffet oplevelse derhjemme med Flammen
Med vores tilbud på take away giver vi dig muligheden for at få den gode buffet oplevelse hjemme hos dig selv. Det gode ved vores take away er, at du behøves ikke vælge - du kan skabe din helt egen buffet med vores lækre menuer eller sammensæt din egen. I Kolding er take away fra Flammen helt perfekt til dig, der ikke vil vælge og gerne vil have lidt af det hele, når du skal have take away.

Har du ikke besøgt vores restaurant i Kolding endnu, er det en oplevelse, du ikke må gå glip af. Bestil nemt og bekvemt bord online i dag og glæd dig allerede nu en lækker madoplevelse med alt, hvad hjertet kan begære.

Få lækker take away her
Så hvis du søger en rigtig god madoplevelse, men ikke vil spise ude, skal du vælge Flammens take away i Kolding. Vi sørger for den høje kvalitet og smagfulde mad - det eneste, du skal gøre, er bare nyde et lækkert måltid. Du vælger selv afhentningstidspunkt, så sørger vi for, at din mad står klar og varm til afhentning.

Du finder vores restaurant i Kolding på Haderslevvej 145, 6000 Kolding, og vores åbningstider ser du nederst på siden. Bestil allerede i dag. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du får besked omkring kampagner, vi kører og gode tilbud, som du ikke vil gå glip af. Tilmeld dig nemt og hurtigt på hjemmesiden.

Ønsker du at forkæle en, du holder af, så køb et gavekort til Flammen. Det er et sikkert og velsmagende hit, som vil falde i god jord. Så de også får muligheden for at prøve vores lækre koncept og smagfulde take away.

 Velbekomme.

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Kolding
Haderslevvej 145,
6000 Kolding
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger lige overfor Netto, lige ved krydset og overfor Q8-tanken.

Der er få parkeringspladser i baggården bag ved restauranten. Kør ind ad den lille sidevej, hvor der er et skilt ved fortovet, hvorpå der står "Auto Mester".

Der er også mulighed for parkering lige overfor restauranten ved Netto, vælger man at holde derovre, må man holde der 1 time (husk p-skiven).

Åbningstider TakeAway

Åbningstider

    • Søndag - torsdag: 17.00 - 19.30
    • Fredag - lørdag:17.00 - 20.00

TakeAway skal hentes i restauranten på Haderslevvej 145.  


Telefontider

  • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
  • Fredag:12.00 - 21.00
  • Lørdag:09.30 - 21.00
  • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 35 26 63 61

TakeAway

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter.

Bestil TakeAway takeaway
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!