flamme
VIND en lækker middag for 4 personer Klik her
close

Flammen TakeAway Nyropsgade

Ved søerne

Flammen TakeAway, Nyropsgade, København

Få Flammen TakeAway på Frederiksberg

Når det skal være nemt og lækkert i hverdagen eller weekenden, er der ikke noget bedre end en omgang velsmagende TakeAway. Med Flammen TakeAway Frederiksberg får du smagfuldt og mættende TakeAway, når du ikke selv gider lave mad. Blandt vores udvalg af TakeAway finder du nemt den ideelle menu. Flammen TakeAway er ideelt til dig der bor på Frederiksberg, Amager og Østerbro. Bestil Flammen TakeAway i dag.

Vælg Flammen TakeAway på Frederiksberg
De dage, hvor tiden er knap, og overskuddet er lavt, er TakeAway en perfekt løsning. Bor du nær Frederiksberg, Amager og Østerbro, kan du nemt hente lækker TakeAway fra Flammen. Her får du velsmagende TakeAway i høj kvalitet, så du føler, at du spiser på en af vores restauranter. Tjek vores TakeAway menukort ud i dag og bestil din næste TakeAway hos Flammen på Frederiksberg.

Tag buffeten med hjem
Hvis du har spist på en af vores restauranter, kender du til vores lækre buffet med et stort udvalg af kød, kartofler, salat og sovse. Med Flammen TakeAway til Frederiksberg, Amager og Østerbro får du buffet oplevelsen med hjem. Blandt vores udvalg af TakeAway menuer kan vælge en af vores sammensatte menuer eller sammensæt din egen. På den måde kommer buffeten hjem til dig - nemt og hurtigt. 

Flammen TakeAway på Frederiksberg, Amager og Østerbro
Blandt vores TakeAway menukort har vi sammensat en række menuer, så du kan nyde det udvalg, du kender fra buffeten i dit eget hjem. En perfekt måde til at få lækkert og smagfuldt TakeAway uden at skulle løfte en finger. Vælg blandt andet mellem følgende menuer:

- Go’e ben menu
- Kyllinge menu
- Kyllinge menu
- Ribs n’ beef menu
- Bland-selv menu

Vores menuer fås til fire, to eller en person, så alle kan finde den ideelle menu. Alt efter din appetit kan du tilvælge nogle af vores lækre sideorders til din menu. Vi har også børnemenuer med ben eller chicken fingers, som er en sikker vinder hver gang.

Bestil sund og nærende TakeAway på Frederiksberg
Selvom TakeAway ofte består af pizza eller burger, så behøves det ikke altid være den løsning, du vælger. 

Med Flammen TakeAway Frederiksberg, Amager og Østerbro finder du sunde og nærende muligheder, hvor du ikke går på kompromis med kvalitet og smag. 

Vælg mellem vores møre og smagfulde udskæringer og match det sammen med en god omgang salat, så har du et rigtig godt måltid.Selvfølgelig kan du også gå all in på kød, pommes fritter og masser af sovs, når det endelig skal være. Ja, det er helt op til dig og din mave, hvad du har lyst til. Vi har i hvert fald gjort det nemt at bestille og hente lækker TakeAway på Frederiksberg, Amager og Østerbro.

Nyd et velsmagende måltid med Flammen
Både når det skal være nemt i hverdagen og ekstra lækkert i weekenden, er Flammen TakeAway Frederiksberg, Amager og Østerbro altid et godt valg. Får du gæster på besøg, vil TakeAway være et stensikkert hit. Bestil og server let velsmagende og lækre menuer fra Flammen - som at spise på restauranten.

I vores menuer finder du vores go’e ben, skønne og velsmagende sovse, en mættende salatbar, sprøde fritter og vores møre og saftige stege og kyllinger. Sammensat og bestil nemt din menu fra Flammen TakeAway Frederiksberg i dag.

Nemt og smagfuldt - vælg Flammen TakeAway Frederiksberg
Nyd nemt og bekvemt lækker TakeAway fra Flammen Frederiksberg hjemme hos dig selv. Bland selv din egen menu efter dine ønsker og præferencer og få en fantastisk TakeAway oplevelse. Skænk dig selv et godt glas vin eller læskende sodavand, læn dig tilbage og spis løs. Skal du hente en lækker omgang TakeAway i København, så vælg Flammen TakeAway på Frederiksberg.

Et rigtig godt valg - spis TakeAway fra Flammen 

Du finder Flammen på Nyropsgade 2 ved søerne, 1602 København V. Du kan nemt og bekvemt bestille din TakeAway og selv vælge et tidspunktet, du vil afhente din ordre på. Bestil TakeAway fra Flammen Frederiksberg i dag.

Hvis du ikke vil gå glip af vores nyheder, kampagner og tilbud, så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Ønsker du at forkæle en, du holder af, så skal du vælge et gavekort til Flammen. Så kan de også opleve vores skønne restauranter eller smagfulde TakeAway - det vil med garanti falde i god jord. 

Velbekomme.

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Ved søerne, Nyropsgade
Nyropsgade 2,
1602 København V
parking Ankommer du i bil?

Der er mulighed for parkering i de omkringliggende gader, og i Nyropsgade P-hus lige ved siden af restauranten.

Åbningstider TakeAway

Åbningstider

  • Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
  • Fredag - lørdag: 17.00 - 23.00

Telefontider

  • Mandag - torsdag: 12.00 - 20.00
  • Fredag: 12.00 - 21.00
  • Lørdag:09.30 - 21.00
  • Søndag: 09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 44 22 33 58

TakeAway

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter.

Bestil TakeAway takeaway
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
dansk English Deutsch
flamme
VIND en lækker middag for 4 personer Klik her
close
icon-dismiss
FLA 660x260px 3

Vind en lækker middag med alt betalt for 4 personer (værdi 1.236 kr.)

Gør som 104.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik