Vi holder lukket på søndag

Vi lukker alle vores restauranter på søndag den 15. september. 

Årets fest nærmer sig for alle vores skønne Flammer rundt omkring i landet. Vi holder nemlig Flammens 10- års fødselsdag på søndag – og derfor holder vi også lukket i alle vores restauranter, så alle medarbejdere kan feste igennem. 

Og det bliver nødvendigt, for vi har planlagt en hel dag med aktiviteter, konkurrencer, lækker mad og kolde drikkevarer og vi håber virkelig at vores branddygtige medarbejdere vil nyde fridagen - og festen. 

Festen bliver holdt på Hotel Kolding Fjord, hvor der er plads til alle vores 700 medarbejdere, der bliver fragtet i busser fra nær og fjern.

Vi glæder os til at fejre alt det fantastiske arbejde, alle vores dygtige medarbejdere gør, for at vi kan give varme oplevelser ude i restauranterne hver dag.

Men nu I må ikke blive nervøse, for vi åbner op igen fra mandag den 16. september, hvor det hele kommer til at køre normalt igen. 

Vores rigtige fødselsdag er i november og den glæder vi os til at fejre med jer. Det skal vi naturligvis nok fortælle mere om, når vi nærmer os. 

dansk English Deutsch