Vi passer godt på dig

Du kan her læse om de tiltag, vi har gjort for at passe godt på dig, så du kan nyde en dejlig aften med hygge og lækker mad i helt trygge rammer.

Vi har forberedt os grundigt på at tage imod dig og dine gæster, så I trygt kan slappe af og nyde en hyggelig aften med masser af Flamme-kærlighed. 

Vi har kun glade smileys og følger naturligvis Fødevarestyrelsens hygiejnevejledning til punkt og prikke og regeringens retningslinjer. 

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og har derfor ændret vores åbningstider til kl. 22.00 . Derudover skal der bæres mundbind når du ikke er siddende i alle vores restauranter. Dette gælder for alle personer fra 12 år og opefter. 

Vi har sørget for god afstand mellem bordene. Kender du ikke sidemanden rigtig godt, anbefaler vi, at der er en stol imellem jer, så du holder min. 1 meter afstand til alle ikke-nære kontakter. Du skal blot give personalet besked, hvis dette ønskes. 

 • ✔ Vi rengør og afspritter alle stole, borde og tingene derpå.

  ✔ Der står håndsprit mange steder i restauranten, bl.a. udenfor restauranten, ved indgangen, ved alle borde og ved buffetområdet. 

  ✔ Der skal bruges  håndsprit i buffeten.  

  ✔ Vi gør det nemt at holde afstand med afmærkninger på gulvet, både ved indgangen, i buffetområdet, ved kassen og ved toiletter.

  ✔ Vi tillader kun et begrænset antal gæster i restauranten og buffeten ad gangen. Vi håber, at I vil hjælpe os, ved at ankomme på reservationstidspunktet

  ✔ Vi udskifter skeer, tagtøj, osv. i buffeten hver time. 

  ✔ Fra lørdag den 19. september skal der bæres mundbind når du ikke er siddende 

  ✔ Vi afspritter overflader og alt i berøring jævnligt og betalingsterminal efter hver berøring.

  ✔ Vi har engangsmenukort ved bordene, samt et digitalt menukort. 

  ✔ Børn under 12 år skal følges med en voksen i buffeten. 

  ✔ Personer, der har symptomer på COVID-19, bør isolere sig i hjemmet og ombooke deres bord, til de har været symptomfri i 48 timer. 

  ✔ Vores personale sørger for, at I kan slappe og nyde besøget i trygge rammer. 

Vi følger naturligvis også sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til brug af mundbind, og henviser ligeledes til SST rammer i forhold til at der kan være undtagelser til mundbind. Eksempelvis børn under 12 år eller hvis mundbindet eller visiret giver vejrtrækningsbesvær/kvælningsfornemmelser. Læs mere her. 

Vi glæder os til at tage imod jer. 

De varmeste hilsner 

Restaurant Flammen

 

Bestil bord

 

Vi er tilsluttet HORESTAs "SAFE TO VISIT"- program. Det giver dig tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne. 

sikkerlogo 2

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!