Hold firmafest, fødselsdag mv. på Flammen i Aarhus

Står du og skal afholde et arrangement? Hvad enten det er en konfirmation, barnedåb, firmafest, fødselsdag eller noget helt andet, så er Restaurant Flammen det oplagte valg.

Vi har rammerne til at skabe den helt rigtige atmosfære til dit arrangement.

Vores buffet har altid et stort udvalg, så der er noget mad for enhver smag. Vi bestræber os på at sørge for, at ventetiden på mad og drikkevarer er kort, så vi kan servicere vores gæster så hurtigt som muligt - selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Der er mulighed for at nyde en lang aften i restaurantens hyggelige atmosfære, men der er også mulighed for at udnytte den korte ventetid, på at nå videre til et andet arrangement i byen, hvis det er planen. I bestemmer med andre ord selv, hvor hurtigt I vil være ude af døren igen.

Vil du høre mere om mulighederne for at holde dit arrangement på Restaurant Flammen så kig forbi restauranten eller ring på 69 66 34 17 og hør om vi har plads til jer.

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!