Mad ud af huset fra Flammen

Skru op for hyggen og gør det dejligt nemt og lækkert med Flammens grillbuffet til din fest, reception, barnedåb, konfirmation osv. 

Vi har taget det bedste med fra vores restauranter, med stor valgfrihed, store portioner og kvaliteten, som du kender den. Alt sammen uden at det koster en bondegård. Maden bliver lavet på Skovvangen 57 i Kolding

Maden leveres rygende varm og i skåle og fade, lige til at sætte på bordet.

Fra kun 159 kr får du

- 3 slags kød
- 2 slags kartofler
- 1 slags sovs
- 2 slags salat
- 1 slags dressing

Bestil til min. 20 personer

Se vores julefrokost-menu her

Se hele menuen i brochuren her

 Levering eller afhentning

Maden bliver lavet på Skovvangen 57 i Kolding. Men selvom du ikke lige bor i nærheden af Kolding, kan du sagtens bestille mad ud af huset hos os.

Du har mulighed for at afhente maden hos os på adressen:

Skovvangen 57, 6000 Kolding - det er lige overfor Kolding Storcenter.

Vi kan også levere maden rygende varm til din dør. 
Priser for levering:

Op til 30 km. fra Skovvangen 57, Kolding - kr. 199,-
Bor du længere væk og ønsker levering, så ring og lav en aftale med os.

Vi pakker den varme mad i varmekasser, hvor maden kan holde sig varm i op til 3 timer. Og alt andet er pakket i kasser. Alt mad er anrettet på fade og i skåle, så det er let for dig at sætte direkte på bordet. Du skal blot selv have ta' tøj dertil. Alt emballage skal returneres i rengjort stand til adressen i Kolding senest 7 dage efter levering.

Pris

Sammensæt selv din menu med lige netop dine favoritter – og skal der ekstra forkælelse til, kan du både tilkøbe forretter, ekstra kød og desserter.

Prisen ligger fra 159 kr., hvor du får:

- 3 slags kød
- 2 slags kartofler
- 1 slags sovs
- 2 slags salat
- 1 slags dressing

Bestilling til min. 20 personer

I menukortet og på bestillingssiden kan du se, hvilke kødvarianter og salater du kan vælge uden mér-pris og hvilke der er en lille mér-pris på.
Og ønsker du at tilkøbe enten forret, sovs, ekstra kød eller dessert, kan det også lade sig gøre.

Kontakt og åbningstider

Du kan kontakte os på:

E-mail: kontakt@restaurant-flammen.dk
Tlf.: 6966 3417

Vi kan levere mad ud af huset alle ugens dage.
Mulighed for afhentning og aflevering af emballage mellem kl. 10.00 og 20.00. Læs mere om levering og afhentning herunder.
 

Nem servering hjemme hos dig

Al maden, på nær kødet, kommer i fade og skåle, som du kan sætte direkte på bordet. Til kødet skal du selv have et skærebræt og knive til at skære ud med. 
Du skal blot tage folien af, og sætte dit eget ta' tøj i maden og herefter direkte på bordet. Du kan altså roligt slappe af og nyde dine gæster i stedet for at stå i køkkenet.

Du kan se vores allergiliste for Mad ud af huset her. Her oplyser vi de forskellige allergener.

Det praktiske

Har du spørgsmål til maden eller andet, så kan du kontakte os på tlf. 69663417.
Vi står klar til at hjælpe dig alle ugens 7 dage:

Mandag - torsdag: 12.00-20.30.
Fredag: 12.00-21.00.
Lørdag: 9.30-21.00.
Søndag: 9.30-20.30.

Alt emballage skal returneres til Skovvangen 57 i Kolding senest 5 dage efter levering:
Skovvangen 57, 6000 Kolding, senest 5 dage efter levering.

Det kan returneres alle hverdage imellem kl. 10.00 og 20.00. Ring gerne inden, hvis du kommer efter kl. 16.00.

Vil du hellere holde arrangementet hos os?

Slip for opvasken og rengøring, leje af lokaler, borde, stole osv. og hold i stedet arrangementet hos os.
For 499,- kr. kan du hver aften få all inclusive, hvor der er både forret, hovedret og dessert samt drikkevarer - læs mere her

 

Mail signatur Mad ud af huset

Mad ud af huset hos Flammen

Står du og skal holde fest for mange mennesker og mangler nogle til at levere maden? Så fortvivl ej. Hos Flammen kan du bestille buffet ud af huset. Når du skal bruge mad til mange, så er en buffet altid en god løsning. Så kan dine gæster tage lige, hvad de vil og blive mætte. Vi sørger for velsmagende mad, som du kender fra vores restauranter til dit arrangement. Bestil mad ud af huset hos Flammen i dag.

Buffet ud af huset til dit arrangement 

Uanset, hvilket arrangement du skal holde, så vil Flammens buffet ud af huset være ideel. Med en buffet kan du få en lang række forskellige retter, så dine gæster nemt kan vælge lige præcis det, de gerne vil have. Du kan for eksempel vælge Flammens mad ud af huset, når du skal holde: 

 - Konfirmation

- Fødselsdag

- Julefrokost

- Bryllupsfest

- Firma arrangement

- Barnedåb

- Jubilæum

- Gadefest

- Andre fester 

Ja, Flammens mad ud af huset er perfekt til arrangementer, hvor du skal bruge lækker og velsmagende mad til mange. Med Flammens buffet ud af huset er du sikret, at alle dine gæster bliver mætte og får et rigtig godt måltid. 

Vælg Flammens mad ud af huset, når det skal være nemt

Når du skal holde et større arrangement, som kræver mad til mange mennesker, så er det en god ide at få mad ud af huset. På den måde skal du blot servere maden for dine gæster uden stress og besvær. Derfor er det en rigtig god løsning at vælge Flammens buffet ud af huset. Så har du mere tid sammen med dine gæster, og det er kun oprydningen bagefter, som du skal stå for. 

Samme kvalitet og gode smag med mad ud af huset 

Hvis du har besøgt en af vores restauranter før, så kender du sikkert allerede vores all you can eat koncept. Med mad ud af huset fra Flammen sørger vi for den samme høje kvalitet og gode smag, når du vælger vores buffet ud af huset. Derfor skal du ikke bekymre dig, om du får velsmagende mad til dit arrangement - det har vi sørget for. Så kan du blot læne dig tilbage og nyde dine gæsters selskab. 

Få mad til mange med Flammens buffet ud af huset

Når du vælger Flammens buffet ud af huset, så er du sikret, at dine gæster bliver mætte. Vi sørger for, at der er nok mad til alle dine gæster. Derfor er det også underordnet, hvor mange gæster du har inviteret til dit arrangement. Vi finder en god løsning sammen, så både du og dine gæster får en rigtig god oplevelse med Flammens mad ud af huset. Giv os et kald, så finder vi ud af noget. 

Bestil Flammens mad ud af huset

Hvis du står overfor kommende arrangementer, hvor du skal bruge velsmagende mad til mange, så skal du vælge Flammen. Med vores lækre og smagfulde buffet er du garanteret en god madoplevelse. Vi står altid klar til at finde en god løsning sammen med dig, så du får det ideelle arrangement med lækkert mad. Vi er klar til at gøre dit arrangement til en succes med Flammens mad ud af huset. 


Du kan tage kontakt til os, hvis du vil høre mere omkring mad ud af huset til dit arrangement, så kan vi sammen finde den ideelle løsning.

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!