Mad ud af huset fra Flammen

Skru op for hyggen og gør det dejligt nemt og lækkert med Flammens grillbuffet til din fest, reception, barnedåb, konfirmation osv. 

Mad ud af huset fra Flammen

Vi har taget det bedste med fra vores restauranter, med stor valgfrihed, store portioner og kvaliteten, som du kender den. Alt sammen uden at det koster en bondegård.

Sammensæt selv din menu med lige netop dine favoritter – og skal der ekstra forkælelse til, kan du både tilkøbe forretter, ekstra kød og desserter.

Maden leveres rygende varm og i skåle og fade, lige til at sætte på bordet.

Fra kun 179 kr.* får du

- 3 slags kød        
- 2 slags kartofler 
- 1 slags sovs      
- 2 slags salat      
- 1 slags dressing

*Bestil til min. 20 personer

Det er muligt at bestille mad ud
af huset fra følgende byer: 

  Kolding - Læs mere

        Vejle - Læs mere

Horsens - Læs mere

 

Følgende byer har mad ud af huset hos Flammen

Kolding - Læs mere 
Afhentes eller leveres fra Skovvangen 57, 6000 Kolding.
E-mail: kontakt@restaurant-flammen.dk
Tlf.: 6966 3417

Vejle - Læs mere 
Afhentes eller leveres fra Sjællandsgade 19, 7100 Vejle.
E-mail: Vejle@restaurant-flammen.dk
Telefon: 4011 9891

Horsens - Læs mere
Afhentes eller leveres fra Sjællandsgade 19, 7100 Vejle.
E-mail: Horsens@restaurant-flammen.dk
Telefon: 4011 9891

Mad ud af huset hos Flammen

Står du og skal holde fest for mange mennesker og mangler nogle til at levere maden? Så fortvivl ej. Hos Flammen kan du bestille buffet ud af huset. Når du skal bruge mad til mange, så er en buffet altid en god løsning. Så kan dine gæster tage lige, hvad de vil og blive mætte. Vi sørger for velsmagende mad, som du kender fra vores restauranter til dit arrangement. Bestil mad ud af huset hos Flammen i dag.

Buffet ud af huset til dit arrangement 

Uanset, hvilket arrangement du skal holde, så vil Flammens buffet ud af huset være ideel. Med en buffet kan du få en lang række forskellige retter, så dine gæster nemt kan vælge lige præcis det, de gerne vil have. Du kan for eksempel vælge Flammens mad ud af huset, når du skal holde: 

- Konfirmation

- Fødselsdag

- Julefrokost

- Bryllupsfest

- Firma arrangement

- Barnedåb

- Jubilæum

- Gadefest

- Andre fester 

Ja, Flammens mad ud af huset er perfekt til arrangementer, hvor du skal bruge lækker og velsmagende mad til mange. Med Flammens buffet ud af huset er du sikret, at alle dine gæster bliver mætte og får et rigtig godt måltid. 

Vælg Flammens mad ud af huset, når det skal være nemt

Når du skal holde et større arrangement, som kræver mad til mange mennesker, så er det en god ide at få mad ud af huset. På den måde skal du blot servere maden for dine gæster uden stress og besvær. Derfor er det en rigtig god løsning at vælge Flammens buffet ud af huset. Så har du mere tid sammen med dine gæster, og det er kun oprydningen bagefter, som du skal stå for. 

Samme kvalitet og gode smag med mad ud af huset 

Hvis du har besøgt en af vores restauranter før, så kender du sikkert allerede vores all you can eat koncept. Med mad ud af huset fra Flammen sørger vi for den samme høje kvalitet og gode smag, når du vælger vores buffet ud af huset. Derfor skal du ikke bekymre dig, om du får velsmagende mad til dit arrangement - det har vi sørget for. Så kan du blot læne dig tilbage og nyde dine gæsters selskab. 

Få mad til mange med Flammens buffet ud af huset

Når du vælger Flammens buffet ud af huset, så er du sikret, at dine gæster bliver mætte. Vi sørger for, at der er nok mad til alle dine gæster. Derfor er det også underordnet, hvor mange gæster du har inviteret til dit arrangement. Vi finder en god løsning sammen, så både du og dine gæster får en rigtig god oplevelse med Flammens mad ud af huset. Giv os et kald på 6966 3417 så finder vi ud af noget. 

Bestil Flammens mad ud af huset

Hvis du står overfor kommende arrangementer, hvor du skal bruge velsmagende mad til mange, så skal du vælge Flammen. Med vores lækre og smagfulde buffet er du garanteret en god madoplevelse. Vi står altid klar til at finde en god løsning sammen med dig, så du får det ideelle arrangement med lækkert mad. Vi er klar til at gøre dit arrangement til en succes med Flammens mad ud af huset. 

Du kan ring på 6966 3417, hvis du vil høre mere omkring mad ud af huset til dit arrangement, så kan vi sammen finde den ideelle løsning.

Mail signatur Mad ud af huset

Vil du hellere holde arrangementet hos os?

Slip for opvasken og rengøring, leje af lokaler, borde, stole osv. og hold i stedet arrangementet hos os.
For 549,- kr. kan du hver aften få all inclusive, hvor der er både forret, hovedret og dessert samt drikkevarer - læs mere her

 

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!