flamme
VIND en lækker middag for 4 personer Klik her
close

Arrangementer på Flammen Esbjerg - f.eks. firmafester og julefrokost

Skal du afholde et arrangement - måske en julefrokost, fødselsdag, firmafest eller noget helt andet, så er Flammen Esbjerg et godt valg. 

Vi har rammerne for at skabe en hyggelige atmosfære til dit arrangement.

Der er altid stort udvalg i vores buffet, så vores gæster selv kan vælge, hvad de vil have at spise, og der er altid noget for enhver smag.

Ventetiden på mad og drikkevarer er kort, da vi bestræber os på at servicere vores gæster så hurtigt som muligt - dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I kan nyde restaurantens hyggelige atmosfære så længe i har lyst til - I kan også udnytte den korte ventetid på at nå videre til et andet arrangement, hvis det er det, I har lyst til. I bestemmer selv, hvor hurtigt du vil være ude af døren igen.

Vil du høre mere om mulighederne for at afholde arrangementer på Flammen så kig forbi restauranten eller ring på 35 26 63 76 og hør om vi har plads til jer.

eller læs mere om Restaurant Flammen Esbjerg, se menuen og book et bord lige her:

dansk English Deutsch
flamme
VIND en lækker middag for 4 personer Klik her
close
icon-dismiss
flammen newsletter image mobile

Vind en lækker middag med alt betalt for 4 personer (værdi 1.236 kr.)

Gør som 104.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik