Arrangementer på Flammen Viborg - f.eks. firmafester og julefrokost

Skal du afholde et arrangement - måske en julefrokost, fødselsdag, firmafest eller noget helt andet, så er Flammen Viborg et godt valg. 

Skal du holde fest eller en anden form for begivenhed, men mangler rammerne?

Så har vi hos flammen i Viborg løsningen, da du vil kunne holde dit arrangement hos os. Vi vil bestræbe os på at skabe så hyggelige rammer og så god en atmosfære som muligt, til dit arrangement.

Hvad end du skal holde fødselsdag, julefrokost, firmafester eller noget helt fjerde, så tager vi imod jer med smil og sørger for at finde plads til jer i restauranten.

I vil hos Flammen ikke opleve lange ventetider på at få serveret jeres mad, da det er en ta’ selv grillbuffet, hvor i selv bestemmer, hvornår den skal hentes og dermed nydes.

I bestemmer også selv, hvor længe i vil nyde atmosfæren i restauranten, hvad end i det er et kortvarigt eller langvarigt arrangement.

Hvis det lyster har du også mulighed for at benytte vores all inclusive tilbud, som indeholder grillbuffet inkl. forretter, 1 velkomstdrink, fri fadøl (også special øl), fri sodavand, mineralvand, te og kaffe, fri vin (Husets rød, hvid- og rosévin) samt 1 dessert. Dette vil du kunne få til en pris af 549,- pr. person (børn under 12 år ½ pris og børn under 4 gratis)

Hvis du overvejer at Flammen i Viborg skal være rammerne til dit arrangement, skal du være velkommen til at kigge ind i restauranten eller ringe på telefon 44 22 33 60, for at høre nærmere om dine muligheder.

Læs mere om Restaurant Flammen Viborg eller book et bord herunder

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!