Buffet i Viborg

Har du lyst til grillbuffet hos Restaurant Flammen i Viborg. Vores udskærer står klar til at præsentere udvalget af kød, og skærer det kød fra grillen, som du ønsker. 

 

Hos Flammen har vi altid min. 15 slags kød på grillen – enten rosa eller gennemstegt, så du har mulighed for at vælge, hvad der passer til din smag. Vi har også gjort det nemt for dig, da alt gennemstegt kød er placeret på den ene side af grillen, og alt rosa-stegt kød er placeret på den anden side.

De 15 slags kød vil til tider variere, og du, som gæst, kan opleve nye og anderledes kødvarianter. Du vil bl.a. kunne prøve anderledes kød hos Flammen, da vores udskærer i perioder vil kunne præsentere zebrafarseret krokodille, struds og kængurukød. Hvis du mere er til det vante, så kan vi også tilbyde dette, da vi også har kød som kalveculotte, kalkunbryst, lammeculotte og krondyr.

Hertil vil der min. være 3 forretter, frisk brød, forskellige slags varmt tilbehør samt min. 50 varianter i salatbaren.

Er du allergisk, vil du stadig kunne nyde godt af buffeten, da vi oplyser om allergener. Du kan blot spørge personalet til råds eller se allergilisten her på hjemmesiden samt i restauranten.

Læs mere om Restaurant Flammen Viborg eller book et bord herunder

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!