Covid-19 tiltag

Hjælp os med at passe godt på hinanden. Husk at god afstand = god stil.
Myndighederne stiller krav om at man bærer mundbind når man bevæger sig rundt i restauranten samt ved afhentning af takeaway. Der skal fremvises coronapas ved ankomst. For at undgå kø ved indgangen bedes du på forhånd have genaktiveret dit coronapas med NEMID. 

Vi opdaterer løbende, og afventer de nyeste retningslinjer. 

Du kan herunder læse om de forskellige tiltag.

Vi har forberedt os grundigt på at tage imod dig og dine gæster, så I trygt kan slappe af og nyde en hyggelig aften med masser af Flamme-kærlighed. 

Vi har kun glade smileys og følger naturligvis Fødevarestyrelsens hygiejnevejledning til punkt og prikke og regeringens retningslinjer.

 • ✔ Ved ankomst skal der vises gyldigt coronapas. Du kan downloade dit coronapas hvis du er færdigvaccineret eller har fået første stik for mindst 14 og højest 42 dage siden, tidligere har været smittet med COVID-19, tidligst 14 dage efter og op til 6 måneder efter en positiv PCR-test, har negativ PCR-test, der er højest 72 timer gammel eller en hurtigtest, der er højest 48 timer gammel. Husk at genaktivere dit coronapas med NEMID hvis det er lang tid siden du har brugt det. Så hjælper du os med at undgå kø ved indgangen ved ankomst.    
 • ✔ Gæster, der er fyldt 15 år, skal fremvise coronapas.
 • ✔ Alle gæster skal bære mundbind, når de bevæger sig rundt i restauranten. (Gælder fra og med 10. december 2021) Ingen krav om mundbind når man sidder ned. 
 • ✔ Fritagelsesmulighederne gælder fortsat, herunder krav om dokumentation for fritagelse for test og coronapas. 
 • ✔ Vi rengører og afspritter alle stole, borde og tingene derpå.

  ✔ Der står håndsprit mange steder i restauranten, bl.a. udenfor restauranten, ved indgangen, på alle borde og ved buffetområdet. 

  ✔ Vi udskifter skeer, tagtøj, osv. i buffeten flere gange på en aften. 

  ✔ Vi afspritter overflader og betalingsterminal flere gange dagligt.

  ✔ Vi har engangsmenukort ved bordene, samt et digitalt menukort. 

  ✔ Børn under 12 år skal følges med en voksen i buffeten. 

  ✔ Personer, der har symptomer på COVID-19, bør isolere sig i hjemmet og ombooke deres bord, til de har været symptomfri i 48 timer. 

  ✔ Vores personale sørger for, at I kan slappe af og nyde besøget i trygge rammer. 

Vi følger naturligvis også sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til test og coronapas såfremt der kommer ændringer heraf. Læs mere her.

Vi glæder os til at tage imod jer. 

De varmeste hilsner 

Restaurant Flammen

Bestil bord

Vi er tilsluttet HORESTAs "SAFE TO VISIT"- program. Det giver dig tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

Læs mere på www.coronasmitte.dk og Safe to Visit her

sikkerlogo 2

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!