Covid-19 tiltag - Vi passer på hinanden

14 af vores 15 restauranter er åbnet pr. 21. april.
Vores restaurant på Nyropsgade i KBH holder
lukket.  Den åbner sensommer 2021. 

Vi opdaterer løbende, og afventer de nyeste retningslinjer. 

Du kan her læse om de tiltag, vi har gjort for at passe godt på dig, så du kan nyde en dejlig aften med hygge og lækker mad i helt trygge rammer.

Det er jf. regeringens retningslinjer pr. 14. juni ikke længere et krav, at man skal bære mundbind når man er stående i vores restauranter.

Det er jf. regeringens retningslinjer pr. 1. juli tilladt, at samles op til 250 personer pr. indendørs arrangement. Vi har masser af plads og det sikre helt trygge rammer. 

Vi har forberedt os grundigt på at tage imod dig og dine gæster, så I trygt kan slappe af og nyde en hyggelig aften med masser af Flamme-kærlighed. 

Vi har kun glade smileys og følger naturligvis Fødevarestyrelsens hygiejnevejledning til punkt og prikke og regeringens retningslinjer. 

Der skal
 ikke længere bæres mundbind i vores restauranter, jf. regeringens retningslinjer pr. 14/6-2021. 

Børn under 16 år skal ikke have foretaget en test forudgående for at besøge Restaurant Flammen.

Ved ankomst skal der vises gyldigt coronapas. Har du gennemgået første vaccinestik, så vil dit coronapas være gyldigt fra 14. dage efter første stik. 

Hvis dit svar endnu ikke er kommet ind i dit coronapas, kan du vise og benytte dit negative svar fra din test som dokumentation. 

Lad os passe godt på hinanden og holde god afstand, når du befinder dig i en af vores restauranter

 • ✔ Ved ankomst skal der vises gyldigt coronapas - Du kan download dit coronapas hvis du er færdigvaccineret, du er tidligere smittet inden for de seneste 14-240 dage, er testet negativ med en PCR test inden for 96 timer eller testet negativ med en hurtigtest  inden for de seneste 72 timer. JF: https://covid19.ssi.dk/vaccination/coronapas. Har du gennemgået første vaccinestik, så vil dit coronapas være gyldigt fra 14 dage efter første stik. 
 • ✔ Vi rengør og afspritter alle stole, borde og tingene derpå.

  ✔ Der står håndsprit mange steder i restauranten, bl.a. udenfor restauranten, ved indgangen, ved alle borde og ved buffetområdet. 

  ✔ Der skal bruges håndsprit i buffeten.  

  ✔ Vi tillader kun et begrænset antal gæster i restauranten og buffeten ad gangen. Vi håber, at I vil hjælpe os, ved at ankomme på reservationstidspunktet

  ✔ Vi udskifter skeer, tagtøj, osv. i buffeten hver time. 

  ✔ Vi afspritter overflader og alt i berøring mindst hver time og betalingsterminal efter hver berøring.

  ✔ Vi har engangsmenukort ved bordene, samt et digitalt menukort. 

  ✔ Børn under 12 år skal følges med en voksen i buffeten. 

  ✔ Personer, der har symptomer på COVID-19, bør isolere sig i hjemmet og ombooke deres bord, til de har været symptomfri i 48 timer. 

  ✔ Vores personale sørger for, at I kan slappe af og nyde besøget i trygge rammer. 

Følgende personer er undtaget fra at fremvise coronapas:

 • Børn under 16år

 • Gæster som af medicinske årsager eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse er fritaget for test - der vil pr. 1/7 være krav om dokumentation for undtagelse fra kravet om covid-19 test/coronapas. Blanketten skal være stemplet.  

Vi følger naturligvis også sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til test og coronapas. Læs mere her.

Vi glæder os til at tage imod jer. 

De varmeste hilsner 

Restaurant Flammen

 

Bestil bord

 

Vi er tilsluttet HORESTAs "SAFE TO VISIT"- program. Det giver dig tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne. 

sikkerlogo 2

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!