Fødselsdagstilbud

Skal du holde fødselsdag på Flammen? Så giver vi gratis dessert til hele bordet.

Som noget nyt, kan I, i flere af vores restauranter, få all-you-can-eat softice med min. 10 slags topping, som dessert. Dette er også en valgmulighed, når I benytter jer af vores fødselsdagstilbud.

Fødselsdage er noget helt særligt. Du kender den der følelse, når du vågner op på din fødselsdag. Måske bliver du vækket med en fødselsdagssang af dem du elsker, måske har du kage med på arbejde eller i skole, eller måske du har en fast tradition om at spise ude med familien. En ting er i hvert fald sikker, du får en ekstra slags opmærksomhed, som kun er din. Fordi det er din dag. Og det må du godt nyde fuldt ud – også selvom du er blevet voksen. Måske især fordi du er blevet voksen.

Vi vil rigtig gerne forkæle dig lidt ekstra, når du har fødselsdag. Men hvorfor stoppe der? Vi vil gerne give dessert til hele bordet. Vi synes, at I skal forkæles, og derfor vil vi gerne slutte jeres aften af på en sød måde med en af vores desserter – I vælger selv hvilken.  

Kæmpestort tillykke med fødselsdagen, vi håber den bliver helt særlig.

PS. Husk et ID-kort, som kørekort, pas eller sygesikringskort.

Tilbuddet gælder, når man spiser buffet hos os. Tilbuddet kan benyttes i hele den uge man har fødselsdag. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbuddet gælder fra 1. oktober og resten af 2018.

dansk English Deutsch