Giv et gavekort til en du kender og holder af

Glæd en god ven, et familiemedlem, en medarbejder eller en forretningsforbindelse med et gavekort til Restaurant Flammen.

 
gavekort restaurant
Vælg det ønskede gavekort
Digitalt gavekort

Det digitale gavekort modtager du via mail indenfor få minutter. Du skal selv printe  gavekortet eller vise det elektronisk på din smartphone.

Køb gavekort
Fysisk gavekort

Modtag det fysiske gavekort direkte i din postkasse. Gavekortet sendes med posten og leveres i løbet af ca. 5-10 hverdage fra Post Nord har modtaget det på postcentralen.

Køb gavekort
Gavekort + gaveæske

For 16 kr. ekstra får du gavekortet leveret inkl. gaveæske, bånd og til- og fra kort, så du selv kan pakke det pænt ind.

Køb gavekort

Gavekortet kan anvendes i alle vores restauranter og kan købes i vores webshop eller i restauranterne i åbningstiden. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Du kan både købe et fysisk gavekort, som bliver sendt med posten, men du kan også købe et digitalt gavekort, som vi sender via mail. Vores gavekort kan også benyttes til betaling af vores take away. Du skal blot tage gavekortet med hen i restauranten og betale med gavekortet, når du henter din take away ordre. 

Flammen gavekort

Det kan godt være svært at finde den helt rigtige gave. Nogle gange render man rundt i den ene butik efter den anden, fordi man bare gerne vil finde den perfekte gave til en man holder af.

Men måske behøver det slet ikke være så svært.

Vi vil i hvert fald gøre vores til at gøre det lidt nemmere. Derfor har vi lavet vores gavekort i tre udgaver: et gavekort du får tilsendt, et gavekort i gaveæske og et last minute print selv gavekort.

Gavekort til restaurant

Et restaurant gavekort giver de fleste et smil på læben. Hvem elsker ikke at skulle ud at spise med nogen man holder af? Med et gavekort til Flammen giver du en hyggelig aften, hvor der hverken skal tænkes på aftensmad, drikkevarer eller opvask. Hvis du er snedig kan du jo også invitere dig selv med i gaven. Så får i alle en varm oplevelse i en af vores 15 restauranter landet over.

Spisesteder

Et gavekort til Restaurant Flammen kan bruges i alle vores spisesteder. Det betyder at du nemt kan købe et gavekort online og selv printe eller få det tilsendt. Du kan også købe det direkte i restauranten. Ligegyldigt hvilken metode du vælger, så kan gavekortene bruges i vores restauranter i hele Danmark – og faktisk også i vores tyske restaurant i Hamborg.

Se hvor i landet vi har restauranter lige her.

Ud at spise

Tag venner, familie eller forretningsforbindelser ud at spise på Flammen. Vi har en hyggelig atmosfære og er indrettet således, at vi har plads til både små og store selskaber. Hvis I ønsker at sidde lidt for jer selv, så har vi faktisk indrettet små hyggekroge og områder, som er lidt mere private. I skal endelig bare kontakte os, hvis I ønsker at bestille en særlig plads, så gør vi vores bedste for at opfylde jeres ønske.

Flammen er også et sted for børn. Vi har mange af børnenes favoritter i buffeten, som kyllingenuggets, pommes frites og bearnaisesovs. Og så er der naturligvis mulighed for at købe all-you-can-eat softice med et hav af toppings.

Oplevelsesgave

Når du giver et gavekort til Restaurant Flammen, giver du også en oplevelse. Oplevelser og minder er noget vi kan tage med os alle vegne og for altid. Du giver en aften uden bekymringer og forhåbentlig et dejligt minde, som ligger varmt og hyggeligt i hjertet.

Har du spørgsmål vedrørende vores gavekort, kan du kontakte os på:  44223356

Vi glæder os til at se jer i en af vores restauranter

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!