Børn u/12 år spiser for 49,- hver søndag

Kæmpe grillbuffet hver aften med min. 15 forskellige slags kød

Bestil din TakeAway menu hurtigt og nemt online

Restaurant Flammen H. C. Andersens Blvd.

Velkommen til Restaurant Flammen

Et stenkast fra Tivoli ligger vi i en smuk gammel bankbygning. Vi plejer at sige, at vi ligger i Danmarks mest sikre restaurant. Hvis man ønsker at sidde ekstra sikkert, kan man endda spise i den gamle bankboks. Her har vi stadig de gamle værdibokse på væggene, som giver en hyggelig stemning. Vi glæder os meget til at se jer. Mine kollegaer og jeg vil gøre vores bedste til, at I får en hyggelig Flammen-aften.  

Anders HCA
Anders Jessen
Bestyrer, Restaurant Flammen H. C. Andersens Blvd.

Adresse og parkering

Restaurant Flammen H. C. Andersens Blvd.
H. C. Andersens Boulevard 37,
1553 København V
parking Ankommer du i bil?

Der er mulighed for parkering i de omkringliggende gader, og der er Europark parkeringsplads, på Christians brygge 24.

Åbningstider

Åbningstider

 • Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 22.30

Buffeten lukker

 • Søndag - torsdag: Kl. 20.30
 • Fredag og lørdag: Kl. 21.30

Telefontider

 • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
 • Fredag:12.00 - 21.00
 • Lørdag:09.30 - 21.00
 • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 44 22 33 53

Tjek gerne online booking eller ring på tlf. +4544223353 for nærmere information.
Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd for at sikre, du ikke går forgæves. Vi glæder os til at se dig.

resume Job hos os

Kunne du tænke dig et job hos Restaurant Flammen H. C. Andersens Blvd.? Se om vi har nogle ledige stillinger, som endnu ikke er besat, eller 
send os en uopfordret ansøgning.
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
Information
 • buffet

  Buffet

  Vores lækre og store buffet byder på noget for enhver smag. Med 15 forskellige slags kød på grillen, varm buffet med minimum 10 forskellige slags varmt tilbehør og vores kæmpe salatbar med 50 lækre varianter til at pifte retten op med, kan vi mætte de fleste munde.
  Læs mere
 • selskaber

  Selskaber

  Vi har masser af muligheder for at danne rammerne om jeres selskab her på H.C. Andersens Boulevard. Vi har områder der passer til større selskaber og små hyggelige kroge, der passer til de lidt mindre selskaber. Hvis I vil høre om mulighederne så kontakt os endelig.
  Læs mere
 • Restaurant gæster

  Arrangementer

  Skal I holde rund fødselsdag, sølvbryllup eller skal I bare have samlet vennerne til en hyggelig aften, hvor der ikke mangler noget? Så er Flammen et rigtig godt bud. Vi har en kæmpe buffet med noget for enhver smag og ingen skal sidde og vente på maden her hos os.
  Læs mere
 • Familierestaurant - tag familien med på restaurant

  Et stenkast fra tivoli

  Vores restaurant på H.C. Andersens Boulevard ligger lige skråt overfor Tivoli. Det betyder at man nemt kan kombinere en tur i Tivoli med et hyggeligt besøg i vores smukke restaurant. Vi har faktisk også en god udsigt til fyrværkeriet i Tivoli.
 • IMG 0753

  Centralt i København

  Tæt på både Hovedbanegården, Tivoli og Strøget ligger vi godt placeret midt i København. I kan derfor nemt kombinere en tur i byen med en middag på Flammen på H.C. Andersens Boulevard, da I heller ikke skal vente på maden hos os. Vi glæder os til at se jer.
 • Flemming griller

  Forretningsfrokost på H. C. Andersens Boulevard

  Skal der ske noget nyt til jeres næste møde eller virksomhedsarrangement? Så har vi, helt særligt, mulighed for at åbne restauranten op til frokost, når I er min. 50 mennesker. Ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne for en hyggelig frokost på Flammen. Vi har selvfølgelig også muligheder om aftenen. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den løsning, der passer lige netop jer.

Kom forbi vores Flammen restaurant i København

Hungrer du efter at smage lidt af hvert i København? Restaurant Flammen er et rigtigt godt bud på et ordentligt spisested, hvor du kan få tilfredsstillet den brede appetit. Du kan opleve et stort udvalg af en masse frisk udskåret kød, en ordentlig salatbar, godt med hjemmelavet sauce og andre varme retter. Der er dermed rig mulighed for, at du kan blive “richte godt sat” (rigsdansk for rigtig godt mæt), når du besøger vores restaurant i København.

Smag en buffet i særklasse hos Flammen restaurant i København

Når du spiser hos Flammen, kan du se frem til at smage på et bredt udvalg af lækkert mad, der er lavet med stor passion. Med vores sublime menu mangler du ikke noget. Uanset om du er den store kødspiser, eller du sætter pris på en god salatbar, har vi noget for dig. Vores udskærere står klar til at præsentere vores saftige udvalg af lækkert tilberedt kød.

Hos Restaurant Flammen i København kan du få: 

 • Altid mindst 15 forskellige slags saftigt og magert kød
 • Altid 3 forskellige lækre forretter blandt vores menu
 • Altid mindst 50 sunde muligheder i vores salatbar
 • Altid mindst 10 varianter af udsøgt tilbehør 
 • En masse kolde og varme drikkevarer til enhver smag

Hver aften har du mulighed for at smage alle de udvalgte typer af kød, som vi har på grillen. Vi har meget lækkert at byde på. Du har mulighed for blandt andet at sætte tænderne i saftigt og smagsrigt kød som oksespidsbryst, kalveculotte, Black Angus okseblomme, go’e ben, argentinerpølser og meget mere. Der er god chance for, at du kan gå yderst tilfreds fra vores grillbuffet.

Besøg en af vores to restauranter i København 

 Du har flere valgmuligheder i København, hvor du kan opleve en fremragende grillbuffet i hyggelige og historiske rammer. Vi åbnede vores første restaurant i København i april 2015 på H.C. Andersens Boulevard i en flot gammel bankbygning. Her ligger den stadig i dag, et stenkast fra Tivoli.

Vi har bevaret en hel del af de originale detaljer i bygningen fra dengang, den fungerede som bank. Vi har fortsat flere flotte bankbokse rundt omkring i vores restaurant. De er i den grad med til at give dig en helt unik stemning i restauranten. Den største bankboks er dog i kælderen, hvor du rent faktisk kan sidde inde i selve bankboksen og spise.

Du kan dermed prøve en helt unik restaurantoplevelse hos Flammen på H.C. Andersens Boulevard. Nyd din dejlige mad blandt værdibokse, værdipapirer og nøgleskab i traditionel bank-stil. Leder du efter en restaurant i København, hvor du kan spise lækkert mad i unikke omgivelser, så er vores spisested på H.C. Andersens Boulevard et rigtig godt bud.

Du kan bestille bord til Flammen H.C. Andersen Boulevard her.

I dag har vi hele to restauranter i København. Vi åbnede nemlig vores andet spisested i april 2017. Restauranten ligger placeret på Nyropsgade. Hvis du allerede kender Flammen, så vil du nok lægge mærke til en lidt anderledes stil her. Vores gode stemning og den hyggelige dæmpede belysning er den samme, som i vores andre restauranter. Restauranten på Nyropsgade har dog fået et anderledes moderne twist, der er ret så specielt for vores restauranter.

Du kan prøve vores moderne restaurantoplevelse, og bestille dit bord til Flammen Nyropsgade her.

Hos Flammen i København har du dermed mulighed for at nyde din grillmad i to helt anderledes omgivelser. Leder du efter en lækker buffet i høj kvalitet, hvor I ikke går sultne hjem, så er vores Flammen restauranter i København bestemt et besøg værd.

 Hold dit selskab på Flammens restauranter i København

Vores spisesteder i København tilbyder oplagte omgivelser for fejringer og fest. Du kan nyde en god og lang aften med nok mad og drikke til at holde enhver god tilfreds. Hos os gør vi vores bedste for at sikre godt værtskab, god stemning og fyldte glas. Vi tilbyder mulighed for, at både private og virksomheder kan holde:

 • Arrangementer
 • Selskaber
 • Fødselsdage

Vores dygtige personale servicerer dig og dit selskab så hurtigt som muligt. Du kan derfor regne med, at der ikke er lang ventetid på drikkevarer og mad. Derfor er det også nemt for dig at styre tempoet selv.

Du kan nyde en lang aften i restauranternes hyggelige atmosfære med mad og drikke for enhver. Du kan også udnytte den korte ventetid, hvis du skal nå til et andet arrangement i byen. Holder du et arrangement, kan du med fordel overveje vores All inclusive oplevelse. Dette er noget, som du bestiller for hele bordet.

Med denne pakke kan du sørge for, at hele dit selskab hverken går sultne eller tørstige fra vores spisesteder i København. Med all inclusive kan du, i én samlet pakke, få en dejlig velkomstdrink, smagfulde forretter, vores store grillbuffet, en sød dessert og naturligvis frie drikkevarer. Der er med andre ord lagt op til en skøn aften hos Restaurant Flammen i København.

Få mad fra vores spisesteder i København som TakeAway

Vil du opleve Flammen hjemme i din stue? Du kan få alle de bedste retter fra Flammen som TakeAway. I København kan du bestille mad som take away fra vores restaurant på Nyropsgade på Frederiksberg. Gå på opdagelse i vores takeaway menu, og få maden fra vores restaurant i København hjem til dig.

Er du en hyppig gæst hos Flammen? Meld dig ind i Flammens kundeklub nederst på siden og modtag gode rabatter og tilbud i vores nyhedsbreve. Kom forbi vores Flammen restauranter i København til en aften med passioneret servicering og lækkert mad for alle.

dansk English Deutsch
Luk vindue
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!